Atakum Belediyesi ve Fizyoterapistlerle Elele

Atakum Belediyesi ve Fizyoterapistlerle Elele
Türkiye Fizyoterapistler Derneği(TFD) Samsun İl Temsilcisi Çiğdem Hacer Arslan ve dernek üyeleri, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı makamında ziyaret ederek..

Gençlere,öğrencilere,yaşlılara,sporculara yönelik ortak çalışma yapma teklifinde bulundular.
Toplum yararına olan ve insanlara katkı sağlayacak her projeyi hayata geçirmekten ve katkı vermekten büyük memnunluk duyduğunu dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Atakum ve Atakumlular için bizim hazırladığımız pek çok proje var. Bunların bazılarını hayata geçirdik,bazılarını önümüzdeki süreçte hizmete sokacağız. Sizler de branşınız ile ilgili bir şeyler yapmak,yararlı olmak istiyorsunuz. Topluma bir değer katacak her projenin yardımcısı ve ortağı olurum. Şu an okul dönemine girdik. Birlikte öğrencilerimize yönelik branşınızla ilgili bir sağlık taraması, bilgilendirme semineri gibi etkinlikler düzenleyebiliriz."diye konuştu.
Başkan Taşçı, ayrıca TFD Üyelerine "Size ilçemizin merkezi yerlerindeki parklarında yer vereyim. Burada her gün bir veya uygun gördüğünüz sayıda fizyoterapist olsun.Parka gelip spor yapan insanlara doğru hareketleri ve sporu yapmaları konusunda yardımcı olun. "diye teklifte bulundu. TFD Üyeleri ise, " Bu güzel bir proje olur. Öncelikle okullarda yapacağımız çalışmanın ardından gerçekleştirebiliriz" şeklinde konuştular. Erdal Ündücü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.