KÖKTAŞ ' GELECEKTEKİ HEDEFLER BELLİ'

KÖKTAŞ ' GELECEKTEKİ HEDEFLER BELLİ'
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, partisinin Havza ve Ladik İlçe Danışma Toplantılarında konuştu.

Başkan Köktaş, "Geçmiş siyasi dönemlerde ülkemizi hep gereksiz senaryolarla meşgul ettiler. AK Parti iktidarıyla birlikte artık geleceğe dair hedeflerini, programlarını ortaya koyan, ülkesine, milletine hizmet eden bir siyasi anlayış var." dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, partisinin Havza ve Ladik İlçe Danışma Toplantılarına katıldı.
Toplantının açılış konuşmalarını yapan Havza İlçe Başkanı Mahmut Karahan ve Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan, ilçe teşkilatının yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi vererek 2015 genel seçim hazırlıklarına başladıklarını söylediler.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı belediyenin devam eden çalışmaları ve yapılması planlanan projeler hakkında sunum gerçekleştirdiler.
İlçe Danışma Toplantılarına katılan AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Demircan ise ülke gündemine dair konuşmasını yaptı.
Daha sonra katılımcıların dilek, temenni ve taleplerini dinleyerek tek tek not alan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, toplantının değerlendirme konuşmasını gerçekleştirdi.
Geçmiş siyasi dönemlerde ülkemizi hep gereksiz senaryolarla meşgul ettiklerini hatırlatan Başkan Köktaş, "AK Parti iktidarından önceki siyasi anlayış milletin ne dediğinden çok, bazı çevrelerin ne dediğine bakıyorlardı. Farklı gündemler yaratarak ülkemizin ekonomisini alt üst ediyorlardı. Ülkesine, milletine hizmet etmek yerine hep hezimet yaşattılar. Sağlığın, eğitimin kalitesini yükselteceklerine, boş vaatlerde bulundular, umut simsarlığı yaptılar. Yalan yanlış rakamlarla, çarpıtmalarla, dört işlem hatalarıyla büyük bir ciddiyetsizlik ortaya koydular. Bu anlamda siyasette bol keseden savurma dönemi bir daha açılmamak üzere AK Parti ile birlikte kapandı." dedi.

Başkan Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye ekonomisi, dünyada yaşanan birçok olumsuz gelişmeye rağmen büyümeye, üretmeye ve istihdam oluşturmaya devam ediyor.
Kişi başına düşen milli gelir 2002 yılında 3 bin 492 dolar iken bu rakam yaklaşık 11 bin dolara kadar ulaştı.
Ülkemiz son yıllarda dış politikada, demokratikleşmede, ekonomide, bunun gibi temel alanlarda gerçekten çok önemli değişim yaşadı. Türkiye'nin yaşadığı bu değişim, dünyanın ilgisini çekmekte ve takdirini kazanmaktadır.
Bunun içindir ki gençlerimize bu eski dönemleri anlatalım, hatırlatalım. Eski Türkiye ile yeni Türkiye'yi yani Büyük Türkiye'nin farkını gösterelim.
AK Parti iktidarıyla birlikte artık geleceğe dair hedeflerini, programlarını ortaya koyan bir siyasi anlayış var.
Artık ülkesine, milletine hizmet etme siyasi anlayışı ortaya koyan, ülkemizi 12 yılda karanlık günlerden kurtarıp, aydınlığa çıkartan tecrübeli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile bu deneyime, bu anlayışa sahip başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve onun oluşturduğu bakanlar kurulu var.
İnşallah milletimizde desteği ile çok daha iyi hizmetleri, çok daha kısa zamanda hayata geçirerek, ülkemize hizmet yolunda emin adımlarla devam edecektir." diyerek sözlerine son verdi.

Düzenlenen toplantılara ayrıca İl Seçim İşleri Başkanı Hakan Karaduman, İl Yerel Yönetimler Başkanı Yılmaz Açan, İl Sekreteri İlhan Kara, İlçe Koordinatörleri Halim Sayın, Erkan Dost, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları, muhtarlar ve teşkilat üyeleri katıldı. Engin Deniz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.