SADEF GENEL BAŞKAN ADAYI YILDIRAY BAŞ’TAN ADAY SHOW

SADEF GENEL BAŞKAN ADAYI YILDIRAY BAŞ’TAN ADAY SHOW
SADEF Genel Başkanlığına aday olan Program Yapımcısı Yıldıray Baş, Kaçkar TV'den canlı olarak yayınlanan Adayı Tanıtım Gecesi düzenleyerek sevenleriyle bir araya geldi.

Kağıthane Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen program yoğun katılıma sahne oldu..

Programa Samsun'un 17 İlçesinin 15 tanesi telefonla canlı bağlanarak Yıldıray Baş'a SADEF Genel Başkan Adaylığında başarılar dilediler..

Programa Samsun, Sakarya, Bursa, Trakya ve İstanbul Bölge Başkanlarıyla birlikte bölgelere bağlı dernek başkanları katıldı..

Programda konuşan SADEF Başkan Adayı Yıldıray Baş, “Yıllardır başaramadığımızı İnşallah bu dönem sağladığımız çok güzel bir birliktelik ile başaracağız. Yerel ve genel seçimlerde Samsun dernekler federasyonu(SADEF) ismi altında hepimiz büyük bir aile olarak, barış ve huzur içinde bir arada çalışmanın insana verilen değer ile mümkün olacağının bilinci ve inancı içindeyiz” diye konuştu.

Baş şöyle devam etti;

“Yönetim anlayışımız üye ve yönetim ilişkilerinde sosyal ve demokratik örgüt olmanın gereklerini uygun düşmeyen yaklaşımları ve her türlü ayrımcılığı önleyen bir yapı olarak hizmet vermek. İnsan merkezli sosyal bir anlayışa sahip ve en üstün hizmetin insana ait olduğuna inanırım. İnsanın mutluluğu, huzuru, güveni ve sağlığı için çalışmalarımızın hedefini teşkil ederim. Bireysel çıkarların peşinde olanların yanında değil, toplumun çıkarlarının peşinde olan bir yönetim olacağını sizlere taahhüt ediyorum”

İstanbul'da Samsun Öğrenci Yurdu yapılması ile ilgili gerekli çalışmaları yaparak Samsunlulara birv öğrenci yurdu kazandıracaklarını da sözlerine ekleyen Baş, “Eğitime önem veren bir toplum olduğumuzu bu sözümüzü tutarak bir kez daha göstereceğiz.

SADEF dergisinin çıkarılmasına devam ederek ve SADEF' in mülkiyetinin alınarak hemşerilerimizin hizmetine sunulması, sağlıkla ilgili sağlık güvencesi olmayan hemşerilerimizin sağlık kuruluşlarında tedavi olmaları için gerekli tüm yardımları yapacağız.

Daha birçok projemiz var; bölgelerde büyük samsun buluşmaları organize etmek, kültür, sanat, spor, örf ve adetler, yılın enleri, samsunun değerlerini anma programı, samsunun turizmini seminerler düzenleyerek tanıtmak, ziraat odaları ile birlikte çalışarak çiftçinin sorunlarının çözülmesine katkı sağlamak. Yeter ki birliğiminiz daim olsun yapamayacağımız hiçbir şey olmayacaktır” dedi.

SADEF Genel Başkan Adayı Yıldıray Baş sözlerini şöyle tamamladı..

“Samsun için uğraştık aynı birlikteliği önümüzdeki süreçte beraber yaşayacağız güzel günler bizleri bekliyor. Uydudan yayın yapan TV kanalında 7 yıldır Gurbetten Samsuna Yıldıray Show programın da samsunun ilçelerini, köylerini, iş adamlarını, bürokratlarını, dernek başkanlarını tanıtımında bulundum önümüzdeki dönemde yine bu programlar daha sağlam daha güçlü samsun ve Türkiye genelinde canlı yayınlar yapılarak devam edilecektir”

BAŞ HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

SADEF Genel Başkan Adayı Yıldıray Baş hedeflerini şu şekilde sıraladı

Başarı birlikteliğine birlikte sahip olmak, Kurumu profesyonelce birlikte yönetmek, Güçlü bir alt yapı ile derneklerin tamamını kucaklayan bir federasyon olmak, Atacağımız her adımda aklın tecrübenin yol gösterici olduğunun bilinci içerisinde hareket etmek, Her türlü oluşuma ve aktivitelere imkânlar ölçüsünde katılmak ve katılım sağlamak, Samsun ile bütünleşen 16-19 Mayıs programlarına katılmak ve katılım sağlamak, Şehrin vizyonunu İstanbul'da hatta samsun da en üst seviyeye çıkararak Samsunluluk bilincini yaygınlaşmasını sağlamak, Fiziki olarak Samsun'dan göç eden iş adamlarımızı Samsun'a ve ilçelerine yatırım yapmaya teşvik etmek, Samsun vakfının İstanbul'da kurulmasını sağlamak ve öncülük etmek, Samsunluluk bilincini Türkiye de ve yurt dışında milli ve manevi değerlere taşımak, Gelenekçi mukaddesatçı sevgi ve gönül bağı ile yürüyen ilişkilerimizi hat safhaya çıkarmak en büyük hedefimizdir.

AKMAN'DAN BAŞ'A TAM DESTEK
SADEF Genel Başkan Adayı Yıldıray Baş'ın Aday tanıtım programına Samsun'u temsilen SADEF 6. Bölge Başkanı Köksal Akman da katıldı.

Akman, “Samsun'un bütün ilçelerini kucaklayan SADEF'in faaliyetlerini daha da yukarı bir seviyeye çıkaracağına inandığımız Yıldıray Baş'ın Genle Başkanlığın desteklemek için buradayız.. SADEF'in bünyesinde 13 yıllık tecrübeye sahip olan Yıldıray Baş'ın, kişiliğiyle, bilgisi ve birikimiyle bu işi layıkıyla yerine getireceğine inanıyorum diye konuştu..

SADEF Samsun Başkanı Köksal Akman 12 Ekim'de İstanbul Kağıthane Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan SADEF 5. Olağan Genel Kuruluna bütün bütün üyeleri ve SADEF Gönüllülerini İstanbul!'a davet ettiğini sözlerine ekledi..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.