GALİBİYET ŞART OLDU

GALİBİYET ŞART OLDU
Kırmızı beyazlılar, Ptt 1.lig'in 3. haftasında bu akşam saha ve seyircisi önünde Boluspor ile karşılaşıyor...

Samsunspor geçtiğimiz iki haftanın ardından galibiyetle tanışamazken rakip Bolsupor ise sahasında farklı kazanarak bu deplasmana moralli geliyor...
Samsun'da nefesler tututldu. Geçen sezon Süper ligin eşiğinden dönen Kırmızı beyazlılar yeni sezon'da 3. hafta maçında galibiyetle tanışmak istiyor. Her anıyla büyük bir heyecana sahne olacak karşılaşma öncesi Samsunspor'da tek hedef galibiyet olarak belirlenirken rakip Boluspor'un özellikle ileri uçtaki tehlikeli oyuncuları karşılaşmanın ne kadar zorlu geçeceiğini gösteriyor.




GERİ SAYIM BAŞLADI
Samsunspor PTT Birinci Ligi'nde sahasında ligin güçlü ekiplerinden Boluspor ile karşı karşıya geliyor. Transfer döneminin son dakiklarında üç oyuncu ile birden anlaşan ancak sakatlıklarla boğuşan Kırmzı beyazlılar, bu akşam saha ve seyircisi önünde Boluspor'u konuk ediyor. Samsun 19 Mayıs stadın'da saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi Murat Özcan yönetecek. Sezonun ilk galibiyetini Boluspor karşısında almak isteyen Kırmızı beyazlılarda deyim yerindeyse nefesler tutuldu.


SAKATLAR GERİ DÖNDÜ
Öte yandan bu zorlu mücadelede sakatlıkları devam eden Recep Niyaz, Eldin Adiloviç, Soner Şahin ve yeni transflerden Mbilla ve Talha bu karşılaşmada görev verildiği taktirde forma giymeleri beklenirken Mustafa Sevgi'nin ise henüz hazır bulunmadığında kadroda yer almayacağı belirtildi. Kırmızı beyazlılar'da bu zorlu karşılaşma öncesi kaleyi yine genç Furkan'ın koruyacağıda gelen bilgiler arasındaydı. Galibiyet hasretine son vermek isteyen Samsunspor'da futbolcular 3 puan için adeta kenetlendi.


ALTIN OYUNCULARINA GÜVENİYOR
Kırmızı beyazlılar için büyük önem taşıyan zorlu 90 dakika öncesi Teknik direktörü Erhan Altın,"Takım olarak bu maça en iyi şekilde konsantre olmuş bulunmaktayız. Bugün saha çıkacağız ve kazanmak için elimden gelen herşeyi yapacağız. Umarım herşey istediğimiz gibi gider. İki hafta uyum süreci yaşayan ekibimiz bu karşılaşmada taraftarımızında desteğini arkasına alarak sahadan istediğimiz sonuçla ayrılacağız. Benim futbolcularıma olan güvenim sonsuz. 90 dakika sonunda gülen taraf biz olacağız" dedi. Niyazi ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.