Kimse Yok mu ihtiyaç sahibi çocuklara kırtasiye yardımı yaptı

Kimse Yok mu ihtiyaç sahibi çocuklara kırtasiye yardımı yaptı
Samsun'da Kimse Yok mu Derneği, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye yardımı yaptı. İlk etapta 225 çocuğa yardım verildiği, hedefin 500 çocuğa ulaşmak olduğu bildirildi.

Samsun'da ve dünyanın 113 ülkesinde ihtiyaç sahiplerine yardımlarda bulunan Kimse Yok mu Derneği, okulların açılmasıyla birlikte ihtiyacı doğan kırtasiye malzemelerini dağıtmaya devam ediyor. Kimse Yok mu Derneği Samsun Şubesi, içerisinde kalemden boyaya, defterden cetvele kadar pek çok malzeme bulunan kırtasiye ürünlerini dağıtmaya devam ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Şube Başkanı Mustafa Baş, bugüne kadar 225 öğrenciye kırtasiye dağıtımında bulunulduğunu belirterek, hedeflerinin 500 öğrenciye ulaşmak olduğunu söyledi. Baş, "Kırtasiye ürünlerini derneğimizde dağıtmaya devam ediyoruz. Belirli aralıklarla derneğimiz bünyesinde bulunan Baran İyilik Merkezi'ne çağırdığımız çocuklara kırtasiye malzemelerini veriyoruz." dedi.

Çocukların gözlerindeki mutluluğu görmenin çok güzel bir duygu olduğunu söyleyen Mustafa Baş, "Hayırseverlerimizin desteğiyle derneğimize bağışlanan kırtasiye ürünlerini verirken hem aileler hem de çocuklar çok mutlu oluyor. İhtiyaç sahibi aileler maddi durumları olmadığı için çocuklarına bazı ihtiyaçları alamıyor. Bu noktada dernek olarak bizler devreye giriyor ve yüzlerin gülmesine vesile oluyoruz. Bunun için derneğimizi her zaman bağışlarıyla destekleyen hayırseverlerimize bir kez daha teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Kırtasiye yardımı alan ailelerden Maşite Keskin de Kimse Yok mu'nun her konuda kendisine destek verdiğini belirterek, "Çocuğumun okul ihtiyacını karşılayamamak beni üzüyordu. Bir gün telefon çaldı, derneğe kırtasiye malzemesi verilmesi için davet ettiler. O kadar mutlu oldum ki anlatamam, çocuğumu da alıp geldim. Tüm ihtiyaçlarının mevcut olduğu bir paket verdiler. Allah bu dernekte çalışanlardan, derneğe yardım edenlerden razı olsun. Böyle dar günlerde bizim yüzümüzü güldürüyorlar, Allah da onların yüzünü güldürsün." şeklinde konuştu. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.