ÖĞRENCİ SOSYAL MERKEZİ VE KONUKEVİ İÇİN İHALEYE ÇIKILIYOR

ÖĞRENCİ SOSYAL MERKEZİ VE KONUKEVİ İÇİN İHALEYE ÇIKILIYOR
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), Kurupelit Kampüsü içerisinde yer alan Öğrenci Sosyal Merkezi'ni ve Konukevi'ni 10 yıl süreyle kiralanmak üzere ihaleye çıkıyor.

“Ülkemizin seçkin üniversiteleri arasında yer alan Ondokuz Mayıs Üniversitesi her geçen gün hızla büyümekte ve gelişmektedir” diyen Rektör Vekili Prof. Dr. Şenol Eren, OMÜ'deki toplam öğrenci sayısının 45 bin civarında olduğunu belirterek, “Öğrencilerin ve çalışanlarının boş vakitlerini değerlendirebilecekleri ve alış veriş yapabilecekleri, Kurupelit Kampüsü içinde 12 bin metrekareye yayılmış bir kompleks olan Öğrenci Sosyal Merkezi çok yakın bir zamanda günde yaklaşık 15 bin kişinin girip çıkacağı bir merkez haline gelecektir. Öğrenci Sosyal Merkezi içinde internet ve okuma salonları, alışveriş mağazaları, yeme-içme yerleri ve sinema salonu bulunacaktır. Aynı kampüs içinde yer alan Konukevi ise lokanta, balo salonu, 16 normal ve 6 suit odasıyla kampüs manzarasının en güzel olduğu bölgede yer almaktadır” diye konuştu.

Prof. Eren, “Öğrenci Sosyal Merkezi ve Konukevi için 14-15 Ekim 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek ihale ilanına önümüzdeki günlerde çıkılacağını” ifade etti. Süheyla Büyükkal


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.