İlçe Emniyet Müdürlüğü, Çarşambalı ev hanımlarına seminerler verecek

İlçe Emniyet Müdürlüğü, Çarşambalı ev hanımlarına seminerler verecek
Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü, ev hanımlarına yönelik uyuşturucudan güvenli internet kullanımına, aile içi şiddetten akran şiddetine kadar çeşitli seminerler düzenleyecek.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde Ev Hanımları Derneği Başkanı Saniye Şen ile dernek yönetim kurulu üyesi hanımlar, İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar'ı ziyaret etti. Misafirlerini makamında ağırlayan İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, "Sizler her şeyden önce annesiniz, başımızın tacısınız. Her başarılı erkeğin ardında bir kadın vardır." dedi. Derneğin Çarşamba'da aktif olduğunu bildiklerini ifade eden Serdar, "Biz emniyet olarak öncelikle gençlerin gelişimlerine çok önem veriyor ve onlara ulaşmak için projeler uyguluyoruz. Bu noktada biliyoruz ki hangi yaşta olursa olsun anne nasihati insanın aklında kalıyor. Sizler dernek olarak sosyal sorumluluğa sahipsiniz. Ev hanımları ailenin temelidir." diye konuştu.

Dernek başkanı Saniye Şen ise "Biz 500 üyeli bir derneğiz. Kadınlarımızla bir araya gelelim, sizler de bizlere bilgilendirme seminerleri verin; anne bilinçlensin, çocuğuna daha faydalı olsun." önerisinde bulundu. Emniyet Müdürü Serdar, bu teklife olumlu yaklaşarak, "Elbette, uyuşturucudan güvenli internet kullanımına, aile içi şiddetten akran şiddetine kadar sizlere uzman kişilerce seminer veririz." cevabını verdi.

Ziyaretin sonunda ev hanımları kendi yaptıkları bir sepeti Emniyet Müdürü'ne hediye etti. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.