ERDOĞAN TOK, "ŞÜKRAN VE MİNNETLE ANIYORUZ"

ERDOĞAN TOK, "ŞÜKRAN VE MİNNETLE ANIYORUZ"
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Başkan Tok yayımladığı mesajda,“Bu kıymetli gün Gazilerimize olan vefa ve şükran borcumuzu ifade etmemize ayrıca vesile sağlaması sebebiyle de, ulusumuz için özel bir öneme sahiptir.” dedi.
Tok “Al bayrağımızın göklerde dalgalanmasında şehitlerimiz ve gazilerimizin, her zaman minnetle anacağımız büyük özverileri vardır.
Türk milleti “Ya istiklal, Ya Ölüm” felsefesi ile vatan uğrunda şehit ve gazi olmayı onur saymıştır ve yüce milletimiz için “şehitlerimiz nurlanmış” , “gazilerimiz onurlanmış” vatan evlatlarıdır.Tarihimiz boyunca verilen savaşlarda olduğu gibi, Kurtuluş savaşında, Kore savaşında, Kıbrıs barış harekâtında ve yurdumuzun her köşesinde terörle mücadele sırasında ömürlerini; ömürlerimize vakfetmiş gazilerimizi şükran borcu ile anıyorum.
Yurt savunmasında can vermiş evlatlarımızı her daim en derin duygularla hatırlıyoruz. Aldığı yarayı vatan savunmasındaki değerli bir iz olarak taşıyan gazilerimize yüce emanet gözüyle bakıyoruz; bakmaya devam edeceğiz. Gerek şehit yakınlarına gerekse gazilerimize gönül penceremizin sonuna kadar açık olduğunu bir kez daha belirtmek isterim. Emanetlerine halel getirmemek, gelecekte huzur ve esenlik içerisinde yaşayacak nesiller için var gücümüzle mücadelemize devam ediyoruz.
Bu vesile ile şehitlik mertebesiyle taçlandırılmış şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet ve minnetle anar, hayatta bulunan gazilerimize saygı ve şükranlarımı sunarım. Saygılarımla” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.