Kaymakama Veda Yemeği

Kaymakama Veda Yemeği
Terme ilçesinde 3 yıldır görev yapan ve tayini Strateji Geliştirme Başkanlığı Daire Başkanlığına çıkan Terme Kaymakamı Fahri Meral onuruna Terme Belediye Başkanı Şenol Kul tarafından veda yemeği verildi.

Yemeğe Kaymakam Fahri Meral, eşi Zehra Meral, Kınık Kaymakamı olarak görev yapmakta iken Terme ilçesine atanan Kaymakam İlyas Gün, Belediye Başkanı Şenol Kul, eşi Nuran Kul, ilçenin siyasi parti temsilcileri, Kamu kurum ve kuruluşlarının çalışanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile işadamları katıldı.
Yemeğin ardından Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme'deki görevini tamamlayan Kaymakam Fahri Meral ile ilgili yaptığı açıklamada; “3 yıl boyunca devleti temsil eden Kaymakamımızla çok uyumlu bir çalışma dönemi geçirdik. Faaliyetlerimizde ve diyaloglarımızda kamu kurumları arasında olması gereken dayanışmayı esas aldık. Bundan önceki dönemlerde ilçemizde Kaymakam olarak görev yapan birçok idarecimizi daha da üst makamlarda gördük. Fahri Meral Bey'in de daha üst makamlarda görev yapacağına inanıyor, Ankara'da artık bir kapımızın daha olduğunu ifade etmek istiyorum. Kendisine ilçemize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor ve bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum.” dedi
Terme'lilere en iyi şekilde hizmet etme gayreti ile görev yaptığını ifade eden Kaymakam Meral “Burada unutulmaz 3 yıl geçirdim, Terme'de görev yapmaktan çok büyük mutluluk duydum. Terme ilçemizde çok iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Halkımıza sadece makam kapısını değil aynı zamanda gönül kapımı da açtım. Tek gayemiz sizlerin teveccühü ve Allah rızası. Bir hoş seda ve hayır duası alabildiysek ne mutlu bize. Ben haklarımı Terme'ye helal ettim. Sizlerin de helal etmesini bekliyorum.” Dedi.
Yemek ve konuşmaların ardından Kaymakam Fahri Meral'e ilçede yaptığı hizmetlerden dolayı Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve Sivil toplum örgütleri tarafından plaket takdim edildi. Engin Deniz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.