GARSONLARIN CEP TELEFONLARINI ÇALAN ÇİFT YAKALANDI

GARSONLARIN CEP TELEFONLARINI ÇALAN ÇİFT YAKALANDI
SAMSUN'da 4 garsonun cep telefonuyla konakladıkları otelden 2 cep telefonu ve bin 600 lira para çalmakla suçlanan 25 yaşındaki Sibel E. ile eski eşi 30 yaşındaki Selim U. polisin takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

İlkadım İlçesi'nde geçen 24 Ağustos'ta meydana gelen olayda iddiaya göre hırsızlık ve dolandırıcılık suçlarından sabıkaları bulunan Sibel E. ile bir süre önce ayrıldığı ancak birlikte yaşadığı Selim U. ve 3 yaşındaki erkek çocukları P.E.U. Liman Mahallesi'ndeki bir kafeteryaya giderek müşteri gibi oturdu. Çift, garson Enes K.'yı çağırıp "Cep telefonumuzun şarjı bitti senin telefonla bir arama yapabilir miyiz?" dedi. Bunun üzerine garson cebindeki cep telefonunu verdi. Enes K., çay siparişini getirdiği çiftin yerinde olmadığını görünce polise ihbarda bulundu. Bu olaydan sonra 29 Ağustos, 13 ve 16 Eylül tarihlerinde de aynı yöntemle 3 garsonun daha cep telefonu çalındı.

Olaylarla ilgili soruşturma başlatan polis, işyerlerinin ve çevredeki işyerler ile apartmanların güvenlik kameralarını takibe aldı. Takibin sonunda iki şüpheli tespit edilerek dün çocukları ile birlikte yakalandı. Şüphelilerin sorgulaması sırasında konakladıkları bir otelden çalışanların dalgınlığından faydalanıp 2 cep telefonu ve bin 600 lira para çaldıkları ortaya çıktı. Şüphelilerle ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.