Tribünler Dolmuyor

Tribünler Dolmuyor
2014-2015 sezonunda resmen uygulamaya giren Passolig(E-bilet) sistemi taraftarların akın ettileri tribünleri her geçen hafta boşalttı.

BOŞ TRİBÜNLER TAT VERMİYOR
2014-2015 sezonunda resmen uygulamaya sokulan Passolig(E-bilet) sistemi en çok Ptt 1.lig'de mücadele eden takımların taraftarlarını etkiledi. Özellikle Anadolu Kulüplerinin Başkan ve Teknik adamlarının her geçen gün ağızlarından düşürmediği bu sistem tribünlerin büyük bir kısmının boş kalmasına neden oldu. Özellikle Galatasaray Kulübü Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde Passolig giriş sistemini durdurmuş ve tek maçlık elektronik bilet çıkarmış ancak bu durumda tribünlerin dolmasına katkı sağlamış ve Türk Telekom Arena stadyumunda Sarı kırmızılılar ilk kez bir Şampiyonlar ligi maçına bu kadar az taraftar önünde çıktı.



SAMSUNSPOR'DA HEDEF 10 BİN PASSOLİG
Samsun'da ise bugüne kadar Passolig kartlarına başvurlanların sayısı 7 bin'i bulmuş durumda. Geçtiğimiz sezonlarda kendi sahasınada en az 15 bin taraftar önünde maçlarına çıkan Kırmızı beyazlılar bu sezon ise 10 bin taraftarı tribünlerine çekmek istiyor. Anadoluda ki bir çok takımın kendi sahasında oynadığı karşılaşmalarda ise tribünlerdeki boşluklar gözlerden kaçmazken bu durum sonrası Kulüp Başkanlarının ne tür bir çare bulacağı ise şimdiden büyük merak konusu oldu. Taraftarların büyük bir kısmı ise Passolig sistemi nedeniyle maçlara girişlerde büyük zorluklar yaşadıklarını bu nedenle sorunun gelecek haftarlarda dahada büyüyeceğini belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum