Yeni Alacaklılar Kapıya Dayandı

Yeni Alacaklılar Kapıya Dayandı
Samsunspor'da eski borçların yeni alacaklılar bir bir kapıya gelmeye devam ediyor. Kırmızı beyazlı Yönetim şimdide Phiri ve Ben Ofusu'nun alacakları nedeniyle kaynak bulmak için çalışamlara başladı.

ÖDENECEK BORÇ 130 BİN TL
Kırmızı beyazlı ekipte alacaklılar teker tekere kapıya dayanmaya devam ediyor. Samsunspor Yönetimi şimdide 2000'li yıllarla Kırmızı beyazlı formayı tereten Phiri ve Ben Ofusu'nun alacaklarını ödemek için kaynak arayışlarına başladı. Geçtiğimiz hafta Kelhar'ın borcunun son günde tüm zorluklara rağmen ödeyen ve 3 puan silinme korkusunu yeni üzerinden atan Yönetim şimdide bu iki oyuncunun alacakları için kaynak bulma çalışmalarına başladı.



SIRADA GEKAS VAR
Samsunspor Yönetimi Phiri ve Ben Ofusu'nun 130 Bin TL alacaklarını ödeye bilmek için dügmeye bastı. Öte yandan bu iki oyuncunun ardından önümüzdeki haftalarda Yunan futbolcu Gekas'ın da alacakları nedeniyle Kırmızı beyazlı Kulübün kapısını çalacağa belirtildi. Lige kötü günler geçiren ve kadroda yer alan bir çok oyuncunun peşinatlarını ödemekte zorluk çeken Yönetimin ne tür kararlar alacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum