Miniklerden Başkan Kul’a Ziyaret

Miniklerden Başkan Kul’a Ziyaret
Yeni öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u Terme Yahya Kemal İlkokulu öğretmen ve öğrencileri ziyaret etti.

Eğitim Öğretim Yılının başlaması nedeni ile Terme Yahya Kemal İlkokulu Müdür Yardımcıları Azmi Dikmen ve ,Yusuf Öz bir gurup okul öğrencisi ile birlikte Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u makamında ziyaret ettiler.
Okul öğrencileri ziyarette Belediye Başkanı Kul'dan ilçedeki okullar için oturma alanları ve mini çöp kovaları talep ettiler.
Eğitim Öğretim yılı 2014-2015 sezonunun öğrenci, öğretmen ve veliler için başarılı geçmesini dileyen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul; "Geleceğe yönelik yatırımlarımız her geçen gün katlanarak devam etmektedir. Bu yatırımlar arasında birinci önceliğimiz olarak, hizmet anlayışımızın rotası olan insan odaklı hizmet yer almaktadır. En iyi hizmet ve yatırım insan için yapılandır. Geleceğimizi sağlam temeller üzerine inşa etmek adına gençlerimize, insanımıza verdiğimiz önem ve değer bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da katlanarak devam edecektir. Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve ailelerimizin başarı ve heyecanlarının hayatları boyunca devam etmesini temenni ediyor, yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, İlköğretim Haftası dolayısıyla ziyarete gelen öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Erdal Ündücü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.