Çarkıfelek Samsun Piazza’da dönüyor

Çarkıfelek Samsun Piazza’da dönüyor
Her gün birbirinden cazip kampanyalar ve özel etkinliklerle binlerce ziyaretçiyi ağırlayan...

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde hediye çarkı heyecanı yaşanacak. Piazza AVM'de, 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, çarkıfeleği çevirerek sürpriz hediyelerden birini kazanma şansı yakalayacak.
Katılım çok kolay
Piazza AVM'de 16-17-18-19 Eylül tarihlerini kapsayan çarkıfelek kampanyasına katılanlar hem eğlenecek hem de sürpriz hediyeler kazanarak alışverişlerini daha cazip hale getirecekler. Aynı gün içindeki her 100 TL ve üzeri alışverişlerini belgeleyen fiş ya da faturaları ile danışma birimine başvuran Piazza Club Kart üyeleri Çarkıfelek'te şanslarını deneme fırsatı bulacaklar. Piazza Club Kart üyesi olmayanlar ise, danışma birimine uğrayıp form doldurarak çarkıfeleğe hemen katılmakla kalmayıp kartın diğer avantajlarından yararlanmaya başlayacaklar.
Hesaplı ve kaliteli alışverişe ayrı bir değer katan Piazza AVM'de, büyük küçük herkesin ilgi odağı olan çarkıfeleği çevirmeye hak kazananlar eğlence ve heyecanı aynı anda yaşayacaklar. 1'den 12'ye kadar numaraların yer aldığı çarkı çeviren ziyaretçiler, çarkın durduğu noktadaki hediyeye anında sahip olabilecekler. Süheyla Büyükkal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.