Kültür ve Spor Evlerinde Kayıtlar Başladı

Kültür ve Spor Evlerinde Kayıtlar Başladı
Atakum Belediyesi Türk-İş, Atakent ve Yeşildere Kültür ve Spor Evleri'nde 2014-2015 yılı kursları için kayıtlar başladı.

Geçmiş dönemde yer alan kurslara bu yıl ek olarak tel kırma, tel-kari,hat ve tezhip,aşçılık gibi branşlarda eklendi.
Atakent,Türk-İş ve Yeşildee Kültür ve Spor Evleri'nde bu dönem el sanatlarından,resime,mefruşattan,dansa,takı tasarımdan,kuaförlüğe,pilatesten,yogaya, ahşap boyamadan,okuma-yazmaya kadar çeşitli kurslar düzenlenecek. Atakent Kültür ve Spor Evi'ne gidecek kursiyerler, El Sanatları, Aşçılık, Mefruşat, İğne Oyası, Tel Kırma, Step,Aerobic,Yoga,Pilates,Dans,Fitness branşlarında, Türk-İş Spor ve Kültür Evi'ne gidecek kursiyerler El Sanatları, Mefruşat-Organizasyon,Dans,Resim,Tel-Kari,Step,Aerobic,PilatesFitness, Yeşildere Kültür ve Spor Evi'ne gidecek kursiyerler ise, El Sanatları, Dikiş-Nakış,Ahşap Boyama,Okuma-Yazma,Step,Pilates kurslarına katılarak kendilerini geliştirebilecekler. Yeşildere'de ayrıca 7-14 yaş gurubundaki çocuklara matematik dersi de verilecek.
Kültür ve spor evlerine devam eden kursiyerlerin en iyi hocalar eşliğinde eğitim alacaklarını belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Bu kurslarımıza devam edip kendini geliştiren hanımlar,yaptıkları ürünlerle hem el becerilerini sergileme fırsatı buluyorlar hem de bunları satarak kendilerine ve ailelerine ek gelir elde etmiş oluyorlar. Bunu desteklemek ve genişletmek istiyoruz. O nedenle aşçılık,kuaförlük,tel-kari gibi yeni branşlarda ekledik..Kurslarımızın kayıtları devam etmektedir. 1 Ekim'den itibaren faaliyete geçecek olan kurslarımıza daha şimdiden yapılan başvuruların yoğunluğundan, Atakumlu hanımların kültür ve spor evlerine büyük ilgi göstereceği belli oluyor. Bu ilgi devam ettiği müddetçe, biz de onlar için yeni kurslar açma,mevcut kültür ve spor evlerinin daha kullanışlı hale getirilmesi,hatta yerileninin yapılması konusunda büyük bir gayret içinde olacağız" diye konuştu. İlknur Aslandağ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.