SARICAOĞLU İLK SÖZÜNÜ YERİNE GETİRDİ

SARICAOĞLU İLK SÖZÜNÜ YERİNE GETİRDİ
Dört ilçeye de (Kavak,Havza,Ladik,Vezirköprü) yakın mesafede olan Kavak Doruk Canlı Hayvan Pazarı uzun yıllar sonra tekrar hizmete açıldı.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun kavak halkına seçim çalışmalarında söz verdiği gibi kısa sürede restore edilen Doruk canlı hayvan pazarı düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi.

PAZAR GÜNLERİ HALKIN HİZMETİNDE
Çevre ve ruhsat eksikliği nedeniyle daha önce kapatılan Doruk Hayvan Pazarı eksikliklerinin giderilmesi ile yeniden hizmete açıldı. Düzenlenen açılış töreninde konuşan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu; ” Projelerimizin açılışına doruk hayvan pazarı ile start verdik.Halkımızın mağdur olmaması için pazarımızın gerekli eksikliklerini giderdik. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz tesisin kalan eksikleri yakın zaman içerisinde tamamlanacak. Halkımız bu tesisin pazar günleri açık olmasını istiyor, bizde Vezirköprü belediyesi ile gerekli görüşmeleri yaparak eskiden olduğu gibi pazar günleri doruk hayvan pazarının hizmet vermesini sağlayacağız dedi.

AÇILIŞTA CİDDİ KALABALIK
Sabah erken saatlerde açılışın gerçekleşmesi katılımı etkilemedi.Ciddi bir kalabalığın olduğu açılışa Eski Samsun Milletvekili Mehmet Kurt, Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Tarım ve Hayvancılık il müdürü Kadir Güven, Ak Parti Kavak ilçe Başkanı Bülent Yüksel, Kavak İlçe Tarım Müdürü Engin Taş , Kavak İlçe Müftüsü Abdullah Karaca,Meclis üyeleri, Mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kavak İlçe müftüsü Abdullah Karacan'ın yapmış olduğu duanın ardından açılış kurdelesi kesildi. Zübeyde Kahveci

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum