TOGAR, ÖĞRENCİLERİN SEVİNCİNE ORTAK OLDU

TOGAR, ÖĞRENCİLERİN SEVİNCİNE ORTAK OLDU
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar 2014 – 2015 Eğitim Öğretim yılının ilk gününde okulları ziyaret ederek, okula yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerine çeşitli hediyeler verdi.

2014 – 2015 Eğitim Öğretim yılının ilk gününde okula yeni başlayan öğrencilerin sevincine ortak olan Togar çocuklar ile teker teker ilgilenerek hediyelerini verdi. Togar, yeni eğitim öğretim yılı içerisinde ihtiyaç sahibi ailelere de ayrıca kırtasiye yardımı yapacaklarını söyledi.
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar yeni eğitim öğretim yılında tüm eğitim camiasına seslenerek şu temennilerde bulundu; Öğrenci, öğretmen, yönetici, veli ve eğitim personelinin büyük emek sarf edecekleri ve fedakarlıklarıyla donatacakları bir eğitim-öğretim yılını daha karşılamanın sevincini hep birlikte gönülden yaşıyoruz.
08 Eylül 2014 tarihi itibariyle okul öncesi ve birinci sınıf eğitimine başlamış olan minik yavrularımızla yeni bir eğitim öğretim yılının heyecanını yaşarken, bugün itibariyle de tüm öğrencilerimizin de bu heyecana ortak olması ile 2014-2015 eğitim öğretim yılına başlamış olacağız.
Bu eğitim-öğretim yılında da yeteneklerinize ve isteklerinize göre yeni yeni başarılar tatmanızı arzularken; derslerinizde, sportif, sanatsal ve kültürel etkinliklerinizde sorumluluk sahibi olarak özenli ve sistemli çalışmayı kendinize ilke edininiz. Öğretmenleriniz ve arkadaşlarınızla sevgi, saygı temeline dayalı, hedefini belirlemiş, gayretli öğrenciler olarak başarılı bir öğretim yılı geçireceğinize inanıyor ve kucak dolusu sevgilerimi sunuyorum.
Çocuklarımızın yetişmesinde sizlerin katkısı çok büyüktür. Olumlu ve yönlendirici desteğinizle ve çocuklarınıza yapacağınız rehberlikle onların özgüvenlerinin artmasına katkı sağlayacaksınız. Bunları yaparken okul-aile işbirliği esasına dayalı olarak öğretmen ve okul yönetimi ile sürekli iletişim kuracağınıza inanıyorum.
Çocuklarımız ve yarınlarımız değerlidir; Onları eleştirel ve yaratıcı düşünen, iletişim becerileri gelişmiş, araştıran, sorgulayan, problem çözebilen, bilgi teknolojilerini kullanabilen, girişimci bireyler olarak yetiştirmek sizlerin asli görevidir. Çocuklarımızı okullarımızda ve sınıflarımızda sizlere emanet etmekten gurur duyuyor, bu eğitim-öğretim yılının hep birlikte yeni mutluluk ve başarılara tanıklık edebileceğimiz güzel bir yıl olmasını diliyorum.
Geleceğimizin teminatı olan Sevgili Gençler!
Eğitim yolunda atacağınız her adımının geleceğiniz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sizi çok seviyor ve bu eğitim öğretim yılında hepinize başarılar diliyorum.
Sağlıklı, huzurlu, mutlu yarınlar sizlerin olsun. Her şey gönlünüzce olsun” dedi. Erdal Ündücü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.