Yöresel tatlar burada buluşuyor

Yöresel tatlar burada buluşuyor
İlimizde Yöresel Lezzetlerin bir araya geldiği Meşhur Çarşamba Köftecisi halkına en iyi hizmeti vermeye devam ediyor.

lkadım İlçe Çiftlik AVM üzerinde faaliyet gösteren Meşhur Çarşamba Köftecisi paket servisi ile Samsunluların damak tadına hitap ediyor
60 YILLIK LEZZET
Altmış yıllık lezzeti sürdürdüklerini dile getiren Öztürk, “Saat 11.00 ila 23.00 arasında gerçekleştirdiğimiz paket servisimizin yanı sıra Ticket, Sodexo, Multimed gibi yemek çekleri müessesemizde geçmektedir. Samsun'lu ve Samsun'da yaşayan bir kişi olarak 60 yıllık lezzeti halkımızla buluşturmaya devam edeceğiz. Git gide yükselen müşteri potansiyelimizle birlikte farklı ürün ve lezzetleri müşterilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.
ÜNLÜLERİ AĞIRADILAR
Müesseselerinde bazı ünlü isimleri ağırladıklarına dikkat çeken Öztürk, “Geride bıraktığımız ayda sonu Taverna Müziğin sevilen isimlerinden olan Cengiz Kurtoğlu'nu ağırladık. Bunun yanı sıra Metro Holding Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Talip Öztürk, Şenol Ayyıldız, Samsun'un sevilen simalarından olan Samsunspor eski yöneticisi Cahit Kaya, Şenol Ayyıldız gibi isimleri müessesimizde ağırladık. Dana önce söylediğimiz gibi halkımıza en iyi lezzeti vermek için çalışıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.