"HERŞEYİMİZ BELGELİ"

"HERŞEYİMİZ BELGELİ"
Samsunspor Kulubü Başkanı Emin Kar, DENGE Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Adem Çiçek ve Spor Müdürü Niyazi Öndaş'ın sorularını yanıtladı.

Başkan Kar hakkında çıkan tüm iddialara açık bir dille cevap verirken, bu seneki hedeflerinin de Mali krizi atlatarak Süper Ligde oynamak olduğu belirtti.


KULÜBE VERİLEN PARA 18 TRİLYON
Nuri Asan Tesislerinde Başkan Kar'ın makam odasında gerçekleşen röportajda Samsunspor Klubü Başkanı Emin Kar, Klüp kasasına 15 Trilyon girdi haberlerine cevap vererek ," O para 15 değil 18 Trilyon. Biz bu parayı Bakanımızdan bulduk, İl Başkanımız Fuat Köktaş'tan bulduk. Aldığımız paranın nereye gittiği hepsi burda yazılı çizili. Merak eden varsa gelsin Kulübe hepsini göstereyim. Herkes beni eleştirebilir ama eleştirininde bir adabı var. 15 gün bizim Kulübümüzü denetlediler ve bir lira açık bulamadılar. İyi bir takım yaptık ve bunu bozmanın gayreti içersindeler. 3 Puan riskimizi bıraktık ve dün personelimizin maaşımızı ödedik. Sağolsun Cemal Yeşilyurt amcamız her zaman bizlere destek verdi ve vermeyede devam ediyor. Samsunspor'a sahip çıkan zaten iki kişi var."


20 OCAK SONRASI SAMSUNSPOR'DAN MAAŞ ALIYORUM
Samsunspor Başkanı Emin Kar kendisinin Kırmızı Beyazlı Kulüpten maaş aldığı haberlerine de açıklık getirdi. Başkan Kar 20 Ocak kazası nedeniyle Samsunspor'un kendisini maaşa bağladığını belirterek, "Emin maaş alıyor diyorlar. Evet alıyorum, 20 Ocak kazası nedeniyle kimilerine ev, araba ve yat verdiler. Ozaman Kulübün sıkıntıları vardı ve benide maaşa bağladılar. Ozaman 100 Mark'dı şimdi zam gelmiş 600 TL oldu. Ondan sonra gelip sağda solda bilip bilmeden Emin maaş alıyor diyorlar. Gelin bir sorun kardeşim neyin ne olduğunu ondan sonra yazın çizin. Bunca emeği bir çırpıda heba etmek bukadar basitmi. Gerçekten verdiğimiz şu emekler sonrası karşımıza gelen bu eleştirilere insanın canı sıkılıyor" dedi.


BAĞIŞ VE REKLAMLARIN HEPSİ BELGELİDİR
Aldıkları tüm reklam ve bağışların hepsinin belgeli olduğunu belirten Başkan Kar,"Aldığımız tüm reklam ve bağışlarımızın faturaları vardır. Şuana dek formamıza bir tane sponsor bulamadık. Biz değil Ptt 1.lig'de tüm takımlar bu sıkıntıyı çekiyor. Ancak Alanyaspor karşılaşmasına bizlerin her zaman yanında olan ve her konuda Kulübümüze destek, yardımcı olan Yeşilyurt firmasının reklamıyla çıkacağız. Ancak halen formamızın arka bölümüne bir sponsor bulamıyoruz. Bunun içinde çalışmalarımız sürüyor. İnşallah bu konuyuda en kısa zamanda halledeceğiz." diye konuştu.

UMAR SATILACAK DENİLDİ ÜSTÜNE MBİLLAYI ALDIK
Kongre sonrası Umar'ı satacakları yönünde bir çok kez haber çıktığını belirten Başkan Kar,"Yeni sezon'da Umar'ı satacaklar dediler. Umar'ı takımda tuttuk üstüne bir de Mbilla'yı kadromuza kattık. Yıllardır Samsunspor'un futbolculara ve Menajerlerine borcu var. Halen 2002 yılından kalan borçları hallediyoruz. Bu paralar ufak paralar değil. Gerçekten kaynak bulma açısından artık sıkıntı çekiyoruz ve buramıza kadar geldi. Kulübe giren ve çıkan paranın hesabı kuruşuna kadar yazılıdır. Muhasebemizde her şey harfiyen uygulanır. Bir şeyleri merak eden varsa gelsin yanımıza buyursun sorsun. Her soruya verecek cevabımız var" dedi.


12 SENE ÖNCEKİ BORÇLARI BU YÖNETİM ÖDÜYOR
Geçmişten kalan tüm borçları tek tek ödediklerini dile getiren Samsunspor Başkanı Emin Kar,"12-13 sene önce ki futbolcu ve menajerin borçlarını Emin Kar ve Yönetimi ödüyor sonrada suçlu biz oluyoruz. Bizim de var geçen sezon'dan kalan borçlarımız. Ancak bunlar 3-5 bin lira. Her konuda anlaşma sağlanır. Ancak geçmişten kalan borçlar az buz rakamlar değil. Bizde ilk geldiğimiz sene futbolcularla yollarımızı ayırdık. Ancak hepsiyle konuşarak pazarlık ederek hallettik. Bu borçlar benim dönemimin borçları değil. Ama Kulübün borcu benim borcum" diye konuştu.


PASSOLİG'DE HEDEF BOLUSPOR MAÇINA KADAR 10 BİN
Son olarak Passolig kart satışlarını da açıklayan Kırmızı Beyazlıların Başkanı Emin Kar," Şuana dek ortalama 6-7 bin Passolig kart satışımız olmuştur. Bu sayının Boluspor maçına kadar 10 binlere ulaşmasını temenni ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde Ptt 1.lig Kulüp Başkanlarıyla yaptığım görüşmelerde hepsi Süper lige çıkarsak kurtarırız düşüncesinde olduklarını belirttiler. Bizlerde öyle düşünüyoruz. Evet süper lige çıkarsak kurtarırız ama önce mali bütçemizi düşünerek hareket etmeliyiz. Ben ve Yönetimim elimizden geleni yapıyoruz. İyi bir ekip kurduk ve inşallah sezon sonu takımımızı hak ettiği yerlere taşıyacağız ve geçen sezon yarım kalan işimizi bitireceğiz" şeklinde konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum