102 YAŞINDA, TORUNUNUN TORUNUNU GÖRDÜ

102 YAŞINDA, TORUNUNUN TORUNUNU GÖRDÜ
SAMSUN'da 102 yaşındaki Bahriye Ürer, torununun torununu gördü. Bahriye Üner'in torunun kızı Burçe Coşkundere Engiz, bir kız çocuğu dünyaya getirince, "Allah bunu herkese nasip etmez çok mutluyum" dedi.

Asırlık çınar Bahriye Ürer'in torunu Belgin Coşkundere'nin kızı Burçe Coşkurdere Engiz, Samsun'da özel bir hastanede doğum yaptı. Dünya gelen kız çocuğuna 'Beren' adı verildi. Torununun torununu gören Bahriye Ürer, büyük mutluluk yaşadı. Kızı, torunu, torunun kızı ve torunun torununu gören Ürer, mutluluğunu dile getirirken şunları söyledi:

"Rabbim evlatlarıma, torunlarıma, torunlarımın evlatlarına ve torunlarına uzun ömür sağlık sıhhat versin. 1 kızım, 3 torunum, 4 torunumun çocuğu vardı şimdi de torunumun torunu oldu. Onları gördüğüm için çok mutluyum."

Spor Toto 3'ncü Lig ekiplerinden Sakaryaspor'un Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere'nin de kızı olan Burçe Coşkundere Engiz de anne olduğu için büyük heyecan ve mutluluk yaşadığını belirterek, "Normal doğumla evladımı kucağıma aldım. Şimdi ailemde 5 kuşak yan yanayız" diye konuştu. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.