Özata eleştiri

Özata eleştiri
Vezirköprü Ülküocağı 2.Başkanı Ahmet Özata yaptığı açıklama da Vezirköprü belediyesi eylül ayı toplantısında 4 madde görüşülmüş olup, 4.madde içkili yer tespiti...

Yapılması hakkında oylama yapılmış ve trafik komisyonuna havale edilerek kanunlaşmıştır" dedi.


Özata "Belediye AK encümenleri çok güzel ve büyük bir yatırıma evet demişler, imza atmışlar, Vezirköprü'nün çok büyük acil bir sorununu halletmişler, tek iş bu kalmıştı onu da hallettiler, hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunarız.
Özellikle il encümeni Ali İltekin hocaya ve encümenlere hatırlatmak istiyorum. Sayın hocam geçen hafta imam hatip mezunları yemeğinde, konuşmanıza, selamla başladınız, imam hatiplilerin özelliklerinden ve çilelerinden, vatana millete, hizmetlerinden, kadrolaşmalardan, inançlı olmaktan bahsettiniz, ayrıca protokoldeki beyefendiler de benzer konuşmalar yaparak bizleri onurlandırdınız. Bende bir imam hatipli olarak gurur duydum. Besmeleyle konuşmalarınızı bitirdiniz, ama çok geçmeden belediyede encümenleri olarak, Vezirköprü'ye içkili mekanın açılımı pavyondur, pavyon açılmasına onay verdiniz.acaba sizleri okutanlar pavyon açılsın diye mi okuttular, yada sizin okuttuklarınızda ilerde, kilisede açarlar mı? Diyeceksiniz ki ihtiyaçtan, peki ilerde, genelevi ihtiyaç derseler, onu da açacak mısınız.Bir de bu inançlı milletten oy isterken pavyon açılması içinde oy aldınız mı, yoksa bizlerin mi haberi yok. Sizlerin okuduğunuz kitaplarda pavyon açmak serbest mi, hangi fıkıhta var haramı helal gibi meşru kılmak. Yoksa açması sevapta, içmesi mi haram. Bilmiyorsak anlatıverin lütfen. Ak hocalar, bu pavyon açılmasına nasıl el kaldırdınız, buranın açılışları olunca gene besmeleyle mi açacaksınız.Sizden önceki içkili yerlerin oranı ve sizlerle beraber yüzde kaç oldu oranı saydınızmı :
Vezirköprü'nün trafik sorunu, yol, kanalizasyon, su, işsizlik sorunu eğitim, sosyal ve kültürel sorunlar, hastaneler sorunu, bitti bir bu kalmıştı oda halloluverdi, memleketimiz tertemizde biz mi görmedik.
Ey ak imamlar, aydınlar alnı secdeden kalkmayan, ekberültakvacılar, cemaatler, diyanet mensupları, acaba sizler nasıl tepki koyacaksınız bunu göreceğiz ve tarihte mutlaka bunu kaydedecektir. Huzuru mahşerde hesapta bunlarda sorulacaktır.
Şu memlekette yapılanlar bir bakın sizlerin yaptıkları, sevap mı Allah aşkına geçtik dönem, Osman Özer dönemi bir kaos,orman işletmenin yerlerini gasbettiniz kendinize evler yaptınız, sebze pazarı ihalesi keza, halk ekmek fabrikasını bir şahsa peşkeş çektiniz ya yeni yapılan yatırımlar, hangisi çağımıza ve mimari özelliklere uygun. Şimdi sıra pavyonda, acaba bu işi başka bir parti yapsaydı ne tepki verirdiniz.
Şunu unutmayın ey Vezirköprü yöneticileri, iyi yapılanlar, hayırla anılır, varsa tabi ki, kötü yaptıklarınızda kötülükle anılır, hem bu dünyada hem mahşeri kubrada, sizler ne yaptığınızın farkında mısınız acaba.
Ey yöneticiler sizler bu memleketi sahipsiz mi sanıyorsunuz, taşları bağlayıp, sizleri salıverince ali kıran, baş kesenmi oldunuz. O taşlar çözülünce nereye gireceksiniz, o zaman yaptıklarınızın hesabı sorulur bunu unutmayın" ifadelerini kullandı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.