YETENEKSİZSİNİZ YARIŞMASINA KATILDILAR

YETENEKSİZSİNİZ YARIŞMASINA KATILDILAR
Bafra'da yıllardır faaliyetlerini sürdüren Türkiye Omurilik Felçliler Derneği Bafra Şubesi Yetenek Sizsiniz Türkiye Ön Elemelerine Katıldı.

Türkiye Omurilik Felçliler Derneği Bafra Şube Başkanı İsmail Tabak konu ile ilgili www.bafra55.net ve Barış Fm'e açıklamada bulundu.

Eğer ön elemeyi geçerlerse Bafra halkının desteklerini esirgememesini isteyen Tabak sözlerin şöyle devam etti, '' Biz gerek Omurilik Felçliler Derneği olsun gerek ise Bafra Sakatlar Derneği olarak yıllardır faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Aramızda yetenekleri çok iyi olan arkadaşlarımız var. Kendi aramızda bir fikir sunduk ve herkesin izlediği gibi Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye bir çok insan katılıyor ve neden bizde katılamayalım dedik. Arkadaşlarla görüşmemizi yaptık ve başvuruda bulunduk. Geçtiğimiz hafta bizi ön elemeye çağırdılar fakat 2 gün içerisinde hazırlanın dediler. Biz arkadaşlarımızla görüştük ve ön elemeye katıldık tiyatro performansımızı sergiledik. Eğer kabul edilirsek 1. Turda İstanbul'a gideceğiz. Kendi yazdığımız bir tiyatro gösterisini sunduk orada fakat bizim amacımız içimizde olan çok yetenekli arkadaşlarımızın keşfedilmesidir. Gösterimizi yaptıktan sonra orada bulunan arkadaşlardan çok güzel tepkiler aldık.

İnsanların bizi engelli olarak değerlendirmelerini istemiyoruz. Çünkü biz gerçekten sanat yapıyoruz. Bizim bu zamana kadar Bafra'da yaptığımız faaliyetler hep Bafra içindi fakat bizlere destekte bulunulmadı. Biz eğer 1. Tura geçersek amacımız yine Bafra'yı tanıtmak olacak. Bafra bizim Bafra'mız inşallah bizde en iyi şekilde oraya çıkıp Bafra'mızı temsil edeceğiz. Son olarak da bu konuya hassasiyet gösterdiğiniz için Barış FM ve www.bafra55.net 'e teşekkür ediyorum. Çok güzel şeyler başaracağız biz inanıyoruz halkımız da inansın yanımızda olsun istiyoruz.'' Şeklinde konuştu.

Ön elemelerin 15 gün içerisinde açıklanacağı bildirildi. Bafra55

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.