Çarşambaspor Maç Saatini Bekleniyor

Çarşambaspor Maç Saatini Bekleniyor
Bölgesel Amatör ligde 5.grupta mücadele edecek olan Çarşambaspor yeniz sezon öncesi hazırlıklarına

Çarşamba şehir Stadyumunda yaptığı taktik idmanı ile Pazar günü oynanacak olan Kastamonuspor karşılaşmasının hazırlıklarını bugün yapacağı ter idmanı ile tamamlayarak Adapark tesislerinde kamp yaparak maç saati bekleyecek.

YEŞİL BEYAZLILAR HIRSLI ÇALIŞTILAR
Çarşamba Şehir Stadyumunda gerçekleştirilen idman öncesi futbolcuları ile kısa bir konuşma yapan Teknik heyet sezonun açılış maçı olması münasebeti ile karşılaşmanın kendileri için önem kazandığını mutlaka sahaya 3 puan için çıkılacağını belirten teknik heyet daha sonra taktik ve teknik çalışmanın ardından şut idmanı ile idmanı tamamladı. Şut idmanında futbolcuların isabetli şutları Teknik heyeti ve yönetim kurulu üyelerini Kastamonu maçı öncesinde umutlandırdı.

STADYUM KARNAVAL YERİNE DÖNECEK
Çarşambaspor kulüp Başkanı ve Çarşambalı iş adamı İron demir fabrikası sahibi Engin Yıldırım yaptıkları açıklamalarda; Pazar günü sezonun açılış maçında stadyumu panayır yerine çevirmek istiyoruz. Bu nedenle bütün taraftarlarımızı Pazar günü Çarşamba şehir stadyumuna davet ediyoruz. Bizleri desteklesinler bizlerde kendilerine 3 puanı hediye edelim diyerek Çarşambalı sporseverlerden destek istediler. Çarşambalı ve Çarşambaspor sevdalısı olan İron Demir fabrikası sahibi Engin Yıldırım Çarşamba Şehir stadyumunda yapılan idmanı yakından takip ederek futbolcuların antremanda gösterdikleri performaslarından dolayı memnun olduğu gözlerden kaçmadı. Kastamonuspor karşılaşması Pazar günü Çarşamba şehir stadyumunda saat 13,00 da oynanacak karşılaşmaya ilginin büyük olması bekleniyor.HABER-FOTO:EMİN İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.