SAMSUN'DAN PARALEL YAPIYA DESTEK!

SAMSUN'DAN PARALEL YAPIYA DESTEK!
Hükümet'in Paralel Yapılanmaya yönelik operasyonlarında hedeflerinden birisi olan ve Cemaat'e yakınlığı ile bilinen Bank Asya'yı kurtarmak için başlatılan kampanyaya Samsun'dan da destek verildi.

KURTARMA KAMPANYASI
Sahibinden.com ilan sitesinde başlatılan kampanyada Cemaate yakınlığı ile bilinen Bank Asya'yı kurtarmak için çeşitli kategorlerde satışa çıkarılan ürünlerin başında "Bank Asya'ya destek için" ibaresinin yer aldığı görülüyor. Bank Asya'ya destek için satışa çıkarılan ve çeşitli kategorilerde verilen ilanların sayısı toplamda 100'ü bulurken, açıklama bölümünde yer alan "Parasını Bank Asya'ya yatırmak üzere acil satılık" ibaresi dikkatlerden kaçmıyor.

SAMSUN'DAN DESTEK
Bank Asya'ya destek için satılan ürünlerin arasında Samsun'dan verilen ilanlara bakıldığında 22.700 TL'ye satılan bir araç için açıklama kısmına 'Milli Banka, Bank Asya için Boyasız Araç' yazılması göze çarpıyor. Yine buna benzer şekilde 750 TL'ye satılan yemek masası için açıklama kısmına ' Bank Asya için Acil Satılık yemek masası' yazılırken, 1500 TL'ye satılan koltuk takımı içinde açıklama olarak 'Bank Asya için Acil satılık' ifadeleri kullanıldı.

BEŞ TRİLYONLUK DAİRE
Samsun'da Bank Asya'ya destek için satışa çıkarılan ürünlerin fiyatı toplamda 24.950 TL'yi bulurken Türkiye genelinde ise bu rakamlar çok daha yüksek miktarlarda oluyor. İlan sayfasında 'Bank Asya'ya yatırılmak için acil satılık' başlığı altında satışa çıkarılan ve fiyatı 2.5 Milyon Dolar olan dükkan dikkatlerden kaçmazken, 475 Bin TL'ye İzmir'de bir daire ve 420 TL'ye de İstanbul'dan bir dairenin satılması dikkatlerden kaçmadı. Adem Çiçek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum