DEVLETİN YOLU GASP EDİLDİ!

DEVLETİN YOLU GASP EDİLDİ!
Çarşamba ilçesinde binlerce aracın geçiş yaptığı karayoluna kendi fabrıkasının atıklarını döken, seramiklerini dizen Anayurt isimli firma adeta ölüme davetiye çıkartırken, Karayolları yetkililerinin bu olaya neden göz yumduğu merak konusu oldu.

KARAYOLUNU GASP ETMİŞ

Samsun Çarşamba ana karayolunda tam bir rezalet yaşanıyor. Selyeri mevkiinde Anayurt isimli firmaya ait deponun yanındaki karayolu aynı firma tarafından adeta gasp edilirken, karayolunun kullanılmayan alanını kendisine özel hizmet alanı olarak belirleyen firma yetkilileri yükleme boşaltma işlemlerinin yanı sıra fabrika atığı seramikleri de yine karayolunun otoban olarak kullanılmayan yoluna sererek kazalara davetiye çıkartıyor.

NEDEN GÖZ YUMULUYOR

Devletin yolunu kendi babasının yolu gibi kullanan Anayurt Firmasının çalışan araçları yükleme boşaltma esnasında ana yola çıkarak trafikte yaşanacak olası kazaları da beraberinde getiriyor.Samsun Artvin sınır yolu boyunca görülmeyen bu rezalete Karayolları Bölge Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube yetkililerinin neden ve nasıl göz yumduğu ise bilinmiyor. Her gün binlerce aracın geçiş yaptığı otoyolu kendisine adeta hizmet alanı olarak belirleyen firmanın bağlantılarının siyasi olup olmadığı da bir başka konu. Samsunözelhaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.