GÜZEL ANILARLA AYRILIYORUM

GÜZEL ANILARLA AYRILIYORUM
Antalya'nın Gazipaşa İlçesine atanan 19 Mayıs Kaymakamı Kadir Ekinci'ye veda yemeği düzenlendi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ve Tertip Komitesi'nce, Antalya Gazipaşa Kaymakamlık görevine atanan 19 Mayıs Kaymakamı Kadir Ekinci için Koç Restaurantta veda yemeği verildi.
19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, "Kaymakamımız Kadir Ekinci, 6 sene önce 19 Mayısımız 'da göreve başladı. Mütevazı kişiliği ile hemşerilerimizin gönlünde taht kurmuştur. 19 Mayıs'ta tabii ki çok önemli katkıları olmuştur. İlçemizde görevde bulunduğu süreçte olaylara ve kişilere yaklaşımı hep yapıcı olmuştur. Kaymakamımız insanları kırmamaya özen gösteren bir kişiliğe sahiptir. Yeni görev yerinde başarılar diliyoruz" dedi.
Konuşmalardan sonra,19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Kaymakam Ekinci'ye plaket taktim etti ve hediye olarak nazar bocuğu verdi.
2008 Yılında ilçede göreve başladığımda kamu kurum belediye kaymakamlık olarak proje bazında çalışmalar başlattığını belirten, Kaymakam Kadir Ekinci,19 Mayıs'ta, gece gündüz demeden 19 Mayıs adına projeler ürettik, ilçemizin sorunlarını sıkıntılarını bir an önce ortaya koyalım, bir çözüm yolu bulalım, diye gecemizi gündüzümüze katarak var gücümüzle çalıştık. İlçemizden memnun ayrılıyorum.19 Mayıs'ta başarılı bir çalışma temposu yakalamışız, 6 yıl boyunca yatırımlarla dâhil olmak üzere, ilçemiz 1. sıraya gelmiş. Bu başarı, Eski bakanımız Suat Kılıç'ın, belediyemizin, kurum arkadaşlarımızın, muhtarların uyumlu çalışmasıyla alakalı bir şeydir.19 Mayıs'ta Barajın yapılmasından üniversitenin yapımına, gece yaralıları grup yollarının asfaltının yapımına kadar, spor tesislerinin, gençlik merkezinden Dereköy'de ki kamp alanına kadar, tüm yapılan işler bize ve 19 Mayıs'lılara çok keyif verdi. Bu yatırımlar 19 Mayıs'lıların özlemiydi” dedi.

FEDAKÂR ÖĞRETMENE TEŞEKKÜR ETTİ

Kaymakam Kadir Ekinci, fedakar 19 Mayıs'lıyı şöyle anlatı; “Gecenin bir yarısında Halk Eğitim Merkezinde proje hazırlayan Abdullah Çilesiz, Turgay Rizeli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum, bu fedakarlık olmasaydı, Avrupa birliği projesinde bu ilçeye 1.5 trilyon para girdi, bir çok insanımız “HAGİP” projesiyle işlerini kurdu, fedakar çalışmaların sayesinde oldu. Böyle azimli ve gayretli çalışan çok arkadaşımız var, devamını diliyorum, hakkınızı helal edin” şeklinde konuştu. Erdal Ündücü


















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.