Gökhan Keser Samsun’u salladı

Gökhan Keser Samsun’u salladı
Hesaplı ve kaliteli alışverişin yanı sıra, dünyanın tatlarını ve eğlencesini de ziyaretçilerine sunan Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, kültür - sanat alanındaki etkinlikleriyle de sosyal hayata renkli bir boyut kazandırıyor.

Model olarak başladığı kariyerini, müzik ve oyunculuğa da taşıyarak başarıyla sürdüren Gökhan Keser, kendisiyle uzun zamandır bir araya gelmeyi bekleyen hayranlarını Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde düzenlenen imza günü ile sevindirdi. AVM'yi dolduran hayranlarına bol bol imza dağıtıp sohbet eden Keser, mini bir konserle de kendisini izleyenlerin gönüllerini bir kez daha fethetti.
Buluşma anlarını instagramdan paylaştı
Başarılı çalışmalarının yanı sıra sempatik tavırlarıyla da kısa sürede geniş bir hayran kitlesine sahip olan Gökhan Keser, imza günü etkinliğinde seslendirdiği parçalarla AVM ziyaretçilerine müzik ziyafeti verdi. Keser'in şarkılarıyla coşan gençler, ünlü sanatçıyla fotoğraf çektirip sohbet etme imkanı da buldu. Hayranlarıyla tek tek ilgilenen Keser, bu çok önemli buluşma anının fotoğraflarını da instagram da hayranlarıyla paylaştı. Süheyla Büyükkal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.