YILDIRIM'DAN ZİYARET

YILDIRIM'DAN ZİYARET
Çarşambalı ve Çarşambaspor sevdalısı olan İron Demir fabrikası sahibi Engin Yıldırım, Çarşambaspor kulüp Başkanı Özkan Yıldırım, Kulüp Başkan yardımcısı Hüseyin Albayrak..

Çarşambaspor teknik direktörü Tarkan Demirhan Çarşambaspor Taraftarlar derneğini ziyaret etti.


HERŞEY ÇARŞAMBASPOR İÇİN
Çarşambaspor Taraftarlar derneğini ziyaret eden Çarşambaspor kulüp Başkanı Özkan Yıldırım; Bizler Çarşamba sevdalısıyız şehrimizin markası olan Çarşambaspora sahip çıktık. Bu noktada hedeflerimiz var bu hedeflere ulaşabilmemiz için herkesimden Çarşambaspora destek istiyoruz. Burada en çok desteğide taraftarlardan alacağız. Çarşambasporun olmazsa olmazı taraftarları bizim gözbebeğimizdir. Taraftarlarımızın centilmence takımlarını desteklemelerini bekliyoruz. Takımımız sahada mücadele ederken siz cefakar taraftarlarda tribünde aynı mücadeleyi gösterdiğinizde hedefe hep birlikte ulaşacağız diyerek sezonun açılış maçına tüm Çarşambaspor taraftarlarını davet etti.

TARAFTARIMIZIN DESTEĞİ ŞART
Çarşambaspor sevdalısı olan İron demir fabrikası sahibi Engin Yıldırım; Çarşambaspor kulübüne şahsım ve arkadaşlarımız ile birlikte talip olduk. Bizler yönetim kurulu üyeleri olarak Çarşambaspor için büyük hedeflerimiz var. Bu nedenle Pazar günü sahamızda oynayacağımız müsabakada siz taraftarlarımıza büyük görev düşüyor. Futbolcularımız sahada mücadele ederken siz taraftarlarımızda takımlarını destekleyerek futbolcularımıza büyük bir moral ve motivasyon ederek rakibimiz karşısında 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz. Bu nedenle Çarşambasporumuza gönül vermiş taraftarlarımızı ve halkımızı maça bekliyoruz." şeklinde konuştu. 23'te

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.