ERDOĞAN TOK; "GERİ DÖNÜŞÜM MİLLİ SERVETTİR"

ERDOĞAN TOK; "GERİ DÖNÜŞÜM MİLLİ SERVETTİR"
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; "Geri dönüştürebilen atıklar çöp değildir ve ayrıştırılması gerektir. Kağıt cam plastik gibi geri dönüştürebilen atıklar milli servettir.” dedi.

İlkadım Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından Bulvar AVM'de bilgilendirme toplantısı yapıldı. Düzenlenen toplantıya İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un yanı sıra İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Musa Yüksel, İlkadım Belediyesi Özel Kalem Müdürü Yahya Çınkıl, İlkadım Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Köksal Sarıcaoğlu Bulvar AVM'de faaliyet gösteren işletmelerin sorumluları katıldı. Düzenlenen toplantıda İlkadım Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Köksal Sarıcaoğlu tarafından AVM'de faaliyet gösteren esnaflara atıkların ayrıştırılması konusunda sunum yapıldı.
"HALKIMIZA GÜVENİYORUZ"
Geri dönüşüm hizmetinin sadece bir temizlik anlayışı olmadığını ve bu ayrıştırılan atıkların milli servet olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Ambalaj atıklarının geri dönüşümünü İlkadım Belediyesi olarak önemsediğimiz bir hizmetimiz. Bu yapılan hizmet geri dönüştürebilir olan atıkların toplanması milli servet olarak geri dönüşü oluyor. Ayrıca sadece milli servet olarak kalmıyor, çevremizi yaşamamızı sürdürdüğümüz bölgemizin daha temiz daha modern bir alana çeviriyor. İlkadım Belediyesi olarak inanıyoruz ki, bu alanda faaliyet gösteren esnaflarımız bu çalışmalara uyum göstererek bizlere destek olacak. Vatandaşlarımız esnafımız bizlere destek olursa bizler bu işi yürütebiliriz. Bulvar AVM ile başlattığımız bu çalışma Samsun'a örnek olacağını düşünüyoruz. Geri dönüşüme olduğundan fazla önem veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Büyük katma değerler kazandıran geri dönüşüm hem doğal yaşamı koruma altına alıyor hem kendi yaşamımızı koruma altına alıyor. Bilgilendirme toplantımıza yoğun katılım sağlayan esnaf arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum." diye konuştu. Erdal Ündücü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum