BEKLENEN GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ

BEKLENEN GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ
Samsunspor Başkanı Emin Kar eski futbolcuları Kelhar'ın alacakları nedeniyle Fifa'nın Kırmızı beyazlı kulübe vermiş olduğu ceza sonrası TFF Başkanı Yıldırım Demirörenle İstanbul'da bir araya geldi.

BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR
Kırmızı beyazlıların Başkanı Emin Kar ceza konusuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirörenle İstanbul'da bir araya geldi. Görüşmede Samsunspor'un eski futbolcularından Kelhar'ın 150 bin avroluk alacakları nedeniyle Fifa'nın Kırmızı beyazlı Kulübe 3 puan silme cezası ile ilgili Başkan Kar ve Demirören bilgi alış verişinde bulundular.


KARARIN UYGULAMAK ZORUNDAYIZ
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Samsunspor Başkanı Emin Kar'a,"Fifa'nın vermiş olduğu bu talimatın uygulanmaması gibi bir lüksümüz yok. Kelhar'ın alacağı olan 150 bin Avronun kesin ödenmesi lazım. Aksi taktirde Fifa'nın vermiş olduğu bu cezayı Türkiye Futbol Federasyonu olarak uygulamak zorundayız" dedi.


YÖNETİM ÇÖZÜM ARIYOR
Başkan Kar bu gelişmelerin ardından konuyla ilgili çözüm çalışmalarına başladı. Kırmızı beyazlı Yönetim dün itibari ile Kelahar'ın menajeri ve Avukatlarıyla görüşme yapmak için kollar sıvadı. Yönetimin bu oyuncuya ödenmesi gereken 150 bin avro için müddet isteyeceği belirtilirken Samsunspor'da Bahia Santos'un eski borçlarının ödeme tarihi yaklaşması Kırmızı beyazlılar'da moralleri bozdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum