AK GENÇLİK TOPLANDI

AK GENÇLİK TOPLANDI
AK Parti ilçe Gençlik Kolları Başkanları, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe'nin Başkanlığı'nda toplandı.

AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları başkanı Caner Göktepe'nin başkanlığında Eylül ayı İlçe Gençlik Kolları Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantının gündeminde üye çalışmaları, teşkilatlanma çalışmaları gibi birçok konu yer aldı. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, “AK Parti Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, 12. Cumhurbaşkanı seçilerek Çankaya Köşkü'ne çıkmasıyla, partimiz de Genel Başkanlık ve Başbakanlık değişiklikleri yapılmak üzere gerçekleştirilen 1. Olağanüstü Kongremiz ile birlikte göreve gelen Genel Başkanımız ve Başkanımız sayın Ahmet Davutoğlu'na başarı dileklerimizi bir kez daha buradan Samsun gençliği adına iletmek istiyorum. Bizlerde Samsun'un Ak Gençleri olarak yeni hükümetimizin, yeni genel başkanımızın ve başbakanımızın başarılı olabilmesi, ülkemize kalıcı hizmetler yapabilmesi adına genel merkez gençlik kollarımızın ve il başkanlığımızın talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı daha dikkatli, daha titiz ve daha çok çalışarak devam ettirme gayreti içinde olacağız." dedi.

AK Gençler olarak 2015'te yapılacak olan seçime hazırlık yaptıklarını ifade eden Başkan Göktepe, "Önümüzde yine, yeni bir hedefimize doğru ilerlemekteyiz. Bir seçim bittiği zaman diğer seçimin hazırlıklarına başlayan AK Parti teşkilatları, 2015 genel seçimlerine yönelik çalışmalarımızı il başkanlığımızın talimatları doğrultusunda bizlerde Ak Gençlik Samsun teşkilatları olarak şimdiden başlamış durumdayız. İlçe ve mahalle teşkilatlanmalarımızdaki eksikliklerimizi görüşüp eksik ve aksayan yanlarımızı tamamlayarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. AK Parti Samsun Gençlik Kolları Teşkilatları olarak bugün bu toplantıda partimize üye olmuş 30 bini aşkın genç üyemiz ile nasıl daha aktif çalışabiliriz partimizin hedefleri doğrultusunda partimize ve ülkemize nasıl katkılar sunabiliriz bunun istişaresini bir kez daha yapacağız. Bizler AK Gençlik olarak, bize güvenen bir partide hizmet üretmekten gurur duyuyoruz. Bizler AK Gençlik olarak, bize inanan, bize değer veren bir partide siyaset yapmaktan onur duyuyoruz. Bizler AK Gençlik olarak, yalnızca geleceğin değil bugünün de sahipleri ve siyasetçileri olarak görülen bir partide bulunmaktan mutluluk duyuyoruz." diye konuştu.
Toplantı gündemde bulunan diğer maddelerin görüşülmesi ile son buldu. Ramazan Aksoy




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.