YILDIRAY BAŞ SADEF’E ADAYLIĞINI AÇIKLADI

YILDIRAY BAŞ SADEF’E ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) 5. olağan seçimi Ekim Ayı'nın 12. günü gerçekleştirilecek.

SADEF'e adaylığını açıklayan “Gurbetten Samsun'a” TV programının yapımcısı ve sunucu aynı zamanda Zeytinburnu Samsunlular Dernek Başkanı Yıldıray Baş adaylığını açıkladı.
Dernek başkanlarına ve SADEF üst kurul delegelere, Zeytinburnu Samsunlular Derneği'nde bir kahvaltı veren Yıldıray Baş, kahvaltıda adaylığını resmen açıkladı. 2004 yılın da kurulan SADEF kurucuları arasında genel sayman olarak yer aldı. Dönem başkanları ile 8 yıl genel sekreterlik görevini sürdürdü.
Yapmak istediklerini anlatan; Sayın Baş Yıllardır başaramadığımızı İnşallah bu dönem çok güzel bir birliktelik sağlandı yerel ve genel seçimlerde Samsun dernekler federasyonu(SADEF) ismi altında hepimiz büyük bir aile olarak, barış ve huzur içinde bir arada çalışmanın insana verilen değer ile mümkün olacağının bilinci ve inancı içindeyiz. Yönetim anlayışımız üye ve yönetim ilişkilerinde sosyal ve demokratik örgüt olmanın gereklerini uygun düşmeyen yaklaşımları ve her türlü ayrımcılığı önleyen bir yapı olarak hizmet vermek. İnsan merkezli sosyal bir anlayışa sahip ve en üstün hizmetin insana ait olduğuna inanırım. İnsanın mutluluğu, huzuru, güveni ve sağlığı için çalışmalarımızın hedefini teşkil ederim. Bireysel çıkarların peşinde olanların yanında değil, toplumun çıkarlarının peşinde olan bir yönetim olacağını sizlere taahhüt ediyorum.
Önümüzde milletvekilliği seçimleri var konfederasyon, Federasyon ve derneklerimizdeki okumuş, tecrübeli, bürokrat, iş adamı ve genç kardeşlerimiz bulunmakta ve onların yolunu açarak hep birlikte meclise taşımak için bu yolda çalışalım ve el birliği ile yürüyelim.
İstanbul'da samsun öğrenci yurdu yapılması ile ilgili gerekli çalışmaları yaparak Samsunlulara ve sevenlerimize kazandırılması için çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız. Eğitime önem veren bir toplum olduğumuzu bu sözümüzü tutarak bir kez daha göstereceğiz.
SADEF dergisinin çıkarılmasına devam ederek ve SADEF' in mülkiyetinin alınarak hemşerilerimizin hizmetine sunulması, sağlıkla ilgili sağlık güvencesi olmayan hemşerilerimizin sağlık kuruluşlarında tedavi olmaları için gerekli tüm yardımları yapacağız.
Daha birçok projemiz var; bölgelerde büyük samsun buluşmaları organize etmek, kültür, sanat, spor, örf ve adetler, yılın enleri, samsunun değerlerini anma programı, samsunun turizmini seminerler düzenleyerek tanıtmak, ziraat odaları ile birlikte çalışarak çiftçinin sorunlarının çözülmesine katkı sağlamak. Yeter ki birliğiminiz daim olsun yapamayacağımız hiçbir şey olmayacaktır.
Samsun çok büyük bir vizyona sahip olacaktır. Sizden tek ricam bizden ne istersiniz? Dediğimizde, birlikte çalışarak samsun imajını yükseltmek için yeniliklere hep birlikte imza atalım..
Geçmişte olduğu gibi kadın kolları ve gençlik kolları komisyonlarının çalışmasını sağlayacağız.
Samsun için uğraştık aynı birlikteliği önümüzdeki süreçte beraber yaşayacağız güzel günler bizleri bekliyor. Uydudan yayın yapan TV kanalında 7 yıldır Gurbetten Samsuna Yıldıray Show programın da samsunun ilçelerini, köylerini, iş adamlarını, bürokratlarını, dernek başkanlarını tanıtımında bulundum önümüzdeki dönemde yine bu programlar daha sağlam daha güçlü samsun ve Türkiye genelinde canlı yayınlar yapılarak devam edilecektir dedi..
HEDEFLERİMİZ
• Başarı birlikteliğine birlikte sahip olmak,
• Kurumu profesyonelce birlikte yönetmek,
• Güçlü bir alt yapı ile derneklerin tamamını kucaklayan bir federasyon olmak,
• Atacağımız her adımda aklın tecrübenin yol gösterici olduğunun bilinci içerisinde hareket etmek,
• Her türlü oluşuma ve aktivitelere imkânlar ölçüsünde katılmak ve katılım sağlamak,
• Samsun ile bütünleşen 16-19 Mayıs programlarına katılmak ve katılım sağlamak,
• Şehrin vizyonunu İstanbul'da hatta samsun da en üst seviyeye çıkararak Samsunluluk bilincini yaygınlaşmasını sağlamak,
• Fiziki olarak Samsun'dan göç eden iş adamlarımızı Samsun'a ve ilçelerine yatırım yapmaya teşvik etmek,
• Samsun vakfının İstanbul'da kurulmasını sağlamak ve öncülük etmek,
• Samsunluluk bilincini Türkiye de ve yurt dışında milli ve manevi değerlere taşımak,
• Gelenekçi mukaddesatçı sevgi ve gönül bağı ile yürüyen ilişkilerimizi hat safhaya çıkarmak en büyük hedefimizdir.
• Türkiye genelinde sadef markasının amacına uygun bir şekilde yaygınlaşmasını sağlamak,
• Sadef Yönetim kurulunun tüm davranışlarıyla herkese örnek olaması, dayanışmayı ve gelişmeyi esas almak başlıca hedeflerimizden ve prensiplerimizden olacaktır.
• Çaba ve çalışmalarımızın temelinde insan vardır bizim için mücadele eden ve çalışanlar çok önemlidir. onu re etmek ve teşekkür etmek başlıca görevimizdir.
• Üyelerimizden gelecek olan her düşünce benim ve bizim için değerlidir. Hareket noktamız insanların mutluluğuna yaptığımız katkının toplumsal mutluluğa dönüştüğünü bilmenin mutluluğunu yaşamak ve yasatmak en büyük değer olduğuna inanıyoruz.
Samsun dernekler federasyonu SADEF' in 5. olağan genel kurulunda SADEF genel başkanlığına adaylığını resmi olarak açıklayan Baş “programa katılan değerli hemşerilerine, konfederasyon ve federasyon başkanlarına ve yöneticilerine, dernek başkanları ve üst kurul delegelerine, iş adamı, belediye meclis üyeleri, bürokrat, doktor, basın mensupları ve katılan tüm sevenlerine katılımlarından dolayı göstermiş oldukları ilgiye teşekkür ederim“ dedi.
sizlerin SADEF Genel Başkan Adayı Yıldıray BAŞ.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum