ALTIN TAKIMINA GÜVENİYOR

ALTIN TAKIMINA GÜVENİYOR
Kırmızı beyazlıların Teknik direktörü Erhan Altın Alanyaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Başarılı Teknik adam takımdaki olumlu havanın Alanyaspor karşılaşmasına en iyi şekilde yansıyacağını ve Samsun'a istedikleri puan yada puanlarla döneceklerini belirtti.


BENİM KADROM ÇOK GÜZEL VE ÖZEL
Samsunspor'un Teknik direktörü Erhan Altın umutlu konuştu. Deneyimli Teknik adam takımdaki olumlu havanın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek,"Çok mükemmel bir ortamımız var. Aslında şehirde gezmemiz gerekiyor. Ama tesislerimiz mükemmel. Dışarı çıkmak istemiyoruz. Benim kadrom çok güzel ve özel. Bu akşam hepsi gidip, balık tuttular hep birlikte pişirdik ve yedik. Nasıl bir ortam anlatamam. Kazım Başkanımın da takımı bu. Bu şehirden para kazanıyor, bu şehirle yaşıyor. Ben yardımcı olacağını düşünüyorum. Kazım Yılmaz başkanımın da çok emeği var bu takımda. Ben inanıyorum ki yarın veya öbür gün kendi kulübüne gelip, bağış bile eder." dedi.

SAMSUNSPOR HERŞEYİYLE BÜYÜK BİR CAMİA
Samsunspor'un büyük bir camia olduğunu belirten Altın,"Biz bir aileyiz. Taraftarıyla, futbolcusuyla, teknik ekibiyle, yönetimiyle, liderleriyle, iş adamlarıyla. İnanın içim çok rahat. Büyüklerimiz, liderlerimiz bizimle. Bu takım başarılı olacak. Hep birlikte başaracağız. Samsun Halkı takımına sahip çıkacaktır. Ben buna inanıyorum. Transferlerin hepsi listemdeki oyunculardı. Bazı arkadaşlarımız sadece taraftarımız için geldi. Bunu net olarak söylüyorum. Bizim alt yapımızdaki oyuncularımız, çok iyi alıyor. Verdiğimiz, gösterdiğimiz her şeyi çok iyi uyguluyorlar." diye konuştu.


GENÇLERİMİZİ KAZANMAK ZORUNDAYIZ
Özellikle genç oyuncuları kazanma açısından Orduspor karşılaşmasında olduğu gibi bir çok maçta bu oyunculara forma şansı vereceklerini belirten Erhan Altın,"Ben o maçı genç oyuncum yüzünden kaybedebilirim. Fakat iki maç kaybedildi diye o çocuğu kaybedemem. Hem arkadan gelecekler için kötü bir mesaj hem de o oyuncu için çok kötü bir anekdot. Bir genç oyuncuyu sahaya sürüp, yaptığı tek bir hatadan dolayı bir daha kadroya almamak çok kötü bir mesajdır. Geldiğimizde bir kısmetsizlik vardı. Beraberlik, beraberlik üstüne gelince kendimde aradım sorunu. O yüzden bıraktım." dedi.


TAKIMIMA GÜVENİYORUM HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK
Oyunculara olan güveni nedeniyle sezona şampiyon parolası ile başladıklarını ve lig sonunda da bu hedef ulaşacaklarına emin olduklarını belirten Kırmızı beyazlıların Teknik direktörü Erhan Altın,"Oyuncularıma güvenimden dolayı hedefimiz şampiyonluk diyorum. Onların bana verdiği güvenle bunu söylüyorum. Samsunspor'un olduğu bir ligde başka bir seçenek düşünülemez. Oyuncularıma çok güveniyorum. Emin Başkanım ve yönetimim süper bir kadro kurdu bana. Kadro derinliğim çok iyi oldu." şeklinde konuştu. NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.