DAĞDELEN VE GÜNDAY AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

DAĞDELEN VE GÜNDAY AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
Ülkü Dağdelen, POELSAN Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Samsunlu İşadamı Yaşar Dağdelen'in ve biricik kızları Endüstri Mühendisi Filiz ile Bafralı Eczacı Rezzan Günday- Eczacı Tahsin Günday'ın değerli evlatları

Eczacı Ertuğrul Samsun Batıpark'ta bulunan Fevzi'in Yeri Balık Restorantta yapılan muhteşem nikah töreni ile mutluluk dolu yıllar için imza attılar.
Genç çiftin nikahlarını Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz kıyarken, 19 Mayıs Belediye Başkanı Ecz. Osman Topaloğlu, Emekli Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Hasan Yücesan, İşadamı Talat Günday, Dr. Cahit Alpua, Prof.Dr.Alpaslan Şenel, Hakan Yılmaz ise nikah şahitleri oldu.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz genç çifte mutluluk dolu bir yaşam dilerken nikah cüzdanını ise 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu'na vererek onun sunmasını istedi. Başkan Topaloğlu ise hayırlı olsun temennisinden sonra nikah cüzdanını her iki gence verdi. Nikah töreninin peşinden ise Dağdelen ve Günday ailelerinin davetlileri ile Filiz ve Ertuğrul Günday'ın arkadaşları tebrik etmek, takılarını takmak için uzun kuyruklar oluşturdular. Nikahın ardından mutlulukları gözlerinden Filiz ve Ertuğrul çifti mutluluklarını akraba, arkadaşları ve dostlarıyla kutladılar.
Kokteyl sunumu ile gündüz yapılan nikah programı sona erdi.
Gece ise genç çiftler meşaleler, konfetiler ve alkışlar arasında merasimin yapılacağı alana geldiler. İlk olarak harika dansla davetlilerden alkış toplayan Filiz ve Ertuğrul daha sonra yerlerine oturdular.
Samsun Batıpark'ta bulunan Fevzi'in Yeri Balık Restorantta Ayşegül Danışmanlık-Organizasyon'un muhteşem girişimleri ile müzik grubunun çaldığı güzel müzik ve harika sesli sanatçının şarkıları, türküleri ile davetliler yerlerine oturamadılar. Düğün alanın etrafı ise süper süslemeler ile görsel sunumu yaptı. Düğün pastasını birbirine sunan genç çiftler daha sonra masaları dolaşarak davetlilere hoş geldin dediler. Yemek ve içecek ikramını sınırsız olduğu gecede yarım saat süren havai fişek gösterisi hayranlık uyandırdı. Düğünde ayrıca tulumun çıkardığı harika nağmelerle Rize Yöresine özgü oyunlar oynandı.Son olarak tüm davetlilerin oyun oynamasından sonra gece sona erdi.
Dağdelen ve Günday Aileleri evlatları Filiz ve Ertuğrul'un nikah ve düğün törenine katılan herkese teşekkür ettiler.
Nikah ve Düğün merasimine ayrıca MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Abdurrahman Mangan, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, 6.Bölge Samsun Eczacılar Odası Başkanı Ecz. Onur Ferhat Karacan, Bafra Belediyesi Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Daire Müdürleri, Bürokratlar, Samsun ve Bölge Eczacıları, Doktorlar,İşadamları ile çok sayıda davetli katıldı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum