Tavuk Yetiştiricileri'nden Başkan Köktaş'a ziyaret

Tavuk Yetiştiricileri'nden Başkan Köktaş'a ziyaret
IPARD destekleme programı dahilinde Samsun'da Tavuk Yetiştiriciliği yapan firma sahipleri AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı ziyaret ettiler.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından yapılan IPARD destekleme programı dahilinde Samsun'da Tavuk Yetiştiriciliği yapan 26 firma sahibinden, 24 firma sahibi ile bir araya geldi.
Samsun'da tavuk yetiştiriciliğinin sorunlarını tartışmak, çözüm yolu aramak, sektörün gelişebilmesi ve bölgede önemli bir merkez oluşması noktasında Başkan Köktaş'a bilgi veren firma sahipleri, sektörün geleceğine yönelik bazı sorunlarla ilgili de destek istediler.

Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun kurulmasıyla yatırımcıya önemli destekler verildiğini ifade eden AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu kurulmasıyla, IPARD Programı ile Avrupa Birliği tarafından ülkemize sağlanan hibe destekleri yatırımcılarla buluştu. Tarım ve kırsal alanlarının desteklerden faydalanmasıyla ekonomimize ve istihdama büyük katkı sağladığı gibi bu teşvikler ihracata yönelik, ihracat rakamlarımızın artmasına neden olan bir desteklemedir. Bu verilen desteklerin yerinde ve zamanında kullanılmasını takip ettiğimiz gibi, desteği alan firmaların yaşadıkları sorunları, kurumlarla yaşadıkları problemleri de çözüm noktasında ilgili merci ve makamlara iletme noktasında da bir misyon taşıdığımızı da ifade etmek isterim.
Bugün artık yatırımcılar, hükümetlerimizin yaptığı çeşitli düzenlemeler ile önünü rahat bir şekilde görebiliyor. AK Parti ile birlikte, Türkiye'nin sektörel ve bölgesel bazlı hibe kredilerini ve teşvikleri öne çıkartan hükümetimiz bu teşviklerinde yerli yerinde kullanılması, ekonomiye katma değer olarak kazandırılması yönünde de takipçisidir." dedi. Erdal Ündücü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum