“ İlkadım 2023 Gençliği’ni inşa ediyor”

“ İlkadım 2023 Gençliği’ni inşa ediyor”
Yeni Türkiye'nin gençler tarafından inşa edileceğini ve yarınların, gençlerin Türkiye'si olacağını vurgulayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Her mahalleye bir etüd merkezi sloganıyla eğitim politikası uygulayacaklarını söyledi.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr. Yusuf Tekin beraberindeki heyetle İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u ziyaret etti. Bir dizi ziyaret ve görüşme için Samsun'a gelen MEB Müşteşarı ve Siyaset Bilimci Doç. Dr. Yusuf Tekin İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u ziyaret ederek hem hayırlı olsun dileklerini iletti; hem de belediyenin eğitim ve sosyal politikaları ile ilgili görüş alış verişinde bulundu.

“SORUMLULUKLARIMIZ VAR”
Yeni eğitim ve öğretim dolayısıyla tüm öğretmen ve öğrencilerin başarılı bir eğitim dönemi geçirmesini dileyen Tekin, “ Daha müreffeh ve daha yaşanabilir bir Türkiye için görevimizin ne kadar önemli ve kritik olduğunu biliyoruz. Bununla birlikte gerek öğretmenlerimizin sorun ve problemleri gerekse daha nitelikli bir eğitim sistemimiz için çok çalışmak zorunda olduğumuzun da farkındayız.” dedi.

“HER ADIMDA EĞİTİM ”
Eğitime büyük önem verdiklerini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İLKEM(İlkadım Etüd Merkezi) bünyesinde etüd merkezleri ve bilgi evlerini her mahallede yaygınlaştırmayı hedeflediklerini kaydetti. Yeni Türkiye'nin gençler tarafından inşa edileceğini ve gençlerin Türkiye'si olacağını vurgulayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ Yeni Türkiye gençliğini 2023 hedefleri yolunda milli ve manevi değerlerine bağlı, ahlaklı, etkin, girişimci, donanımlı, evrensel değerler ile kendi tarihinden aldığı değerleri harmanlamayı bilen bir gençlik olarak tasavvur ediyoruz.” dedi.

“HER MAHALLEYE ETÜD MERKEZİ”
Her mahalleye bir etüd merkezi sloganıyla eğitim politikası geliştirdiklerini ifade eden Başkan Erdoğan Tok, Yeni Türkiye çocuk ve gençlerimizin omuzlarında yükselecektir. Eğitim ve gençlik faaliyetlerimizi eş güdümlü olarak çalıştırarak her adımda, her mahalleye etüd merkezi ve bilgi evleri inşa etmeyi planlıyoruz. Çocuk ve gençlerimizin eğitimden yoksun kaldığı zamanlarda, karanlık ortamlara itildiğini görmekte, şer odaklarının ellerinde geleceği körelmekte, toplumdan uzaklaşarak kötü alışkanlıklar kazanmaktadır. Bu manada amacımız, çocuk ve gençlerimizi her anlamda, her alanda eğitim, sosyal ve sportif alanlarda eğiterek Yeni Türkiye'nin inşasına hazırlamaktır.” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Başkan Erdoğan Tok, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr. Yusuf Tekin'e işlemeli bir vazo hediye etti. Engin Deniz


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum