Başbakan Davutoğlu'ndan 'kaza' açıklaması!

Başbakan Davutoğlu'ndan 'kaza' açıklaması!
Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul Mecidiyeköy'deki bir rezidansın 32'nci kattaki asansör, içindeki işçilerle birlikte yere çakılması sonucu 10 kişinin ölümüyle ilgili açıklama yaptı.

Yarın ki bakanlar kurulunun en önemli gündem maddesinin asansör kazası olayı olacağını belirten Davutoğlu, bu olayın açıklığa kavuşturulması için her türlü araştırma ve soruşturmanın yapılacağını belirtti. Davutoğlu, işçilerin aileleri içinde gerekli her türlü desteğin sağlanacağını da söyledi.

62'nci hükümeti güvenoyu almasının ardından dün ilk ziyaretine memleketi Konya'ya gerçekleştiren Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugün konutunun önünde İstanbul Mecidiyeköy'deki bir rezidansın 32'nci kattaki asansör, içindeki işçilerle birlikte yere çakılması sonucu 10 kişinin ölümüyle ilgili açıklama yaptı. İşçilere Allah rahmet dileyen Başbakan Davutoğlu, şunları söyledi; "Maalesef dün gece hepimizi derinden üzen bir olay yaşadık. Dün olay olur olmaz, hem İçişleri Bakanını hem de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımızı görevlendirdik. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız maalesef, 10 canımızın, emekçimizin iş asansörünün raydan çıkması sonucu vefat ettiğini söyledi. Vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerine taziyelerimi sunuyorum, milletimiz ve hükümetimiz adına. Allah sabır versin. Tabi çok acı, üzüntü verici bir olay. Dün bu gelişmeyi haber alır almaz hem adli hem idari soruşma başlatılmıştır. Varsa ihmal ya da başka sebepler varsa derinlemesine araştırılacak. Bu tür olaylarda bir an bile tereddüt etmeden gerek araştırmayı soruşturma yapar ve bir daha böyle bir olay yaşanmaması için her türlü tedbiri alırız. Bu konuda bütün sorumlularla ilgili olarak ta en derin araştırma soruşturma yapılacak, kamuoyunu aydınlatacakta bilgilere alayacağız." DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.