KÖKTAŞ BİLMECESİ!

KÖKTAŞ BİLMECESİ!
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Partideki 'A Takımı'yla ilk toplantısını gerçekleştirirken, olağan kongre süreci için gerekli talimatları verdi.

Buna göre AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, ya İl Başkanı adayı ya da Milletvekili aday adayı olabilecek.


DAVUTOĞLU'NUN TALİMATI
22 Kasım Cumartesi tarihinden itibaren başlayacak olan İl kongrelerine bizzat katılacak olan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu'nun talimatlarına göre; belde, ilçe ve il kongrelerinde seçilecek kişiler, ilk genel seçimlerde aday olamayacak.

KÖKTAŞ'IN TERCİHİ!
12 Haziran 2011 tarihinde yapılan 24. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde de aday adayı olan AK Parti Samsun İl Başkanı Köktaş, İl Başkanlığına aday olması ve yeniden seçilmesi halinde, sonradan istifa edip Milletvekili Aday Adayı olamayacak.

BAŞKENTÇİ AÇIKLAMIŞTI
AK Parti Genel Merkezi'nde görevli bir kişi olduğu iddia edilen 'Başkentçi' kod adlı twitter kullanıcısı, 30 Mart Yerel Seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanlıkları ve İlçe Belediye Başkanlıkları hakkında yaptığı açıklamaların çoğu doğru çıkmıştı.

'KÖKTAŞ ADAY OLACAK'
'Başkentçi' kod adlı kullanıcı yaptığı paylaşımlar ile Genel Seçimlerde Milletvekili Aday Adayı olacak İl Başkanları da açıkladı. 'Başkentçi' kod adlı kullanıcının yaptığı açıklamaya göre Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'da Vekillik için aday adayı olacak. Adem Çiçek




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum