Puan Silme Cezası Kapıya Dayandı..

Puan Silme Cezası Kapıya Dayandı..
Kırmızı beyazlılar'da ekonomik sıkıntılar bitmek bilmiyor. Samsunspor Başkanı Emin Kar Kırmızı beyazlıların eski futbolcu Dejan'ın alacağı olan 110 bin avroluk ödemeyi yapmadıkları taktirde Fifa tarafından 3 puanlarının silineceğini belirtti.

GEKAS VE KELHAR'A OLAN BORÇLAR 3 PUAN SİLDİRECEK
Samsunspor Başkanı Emin Kar geçmiş dönemden kalan borçların artık kapıya dayandığını ve bu nedenle ödeme yapamadıkları taktirde Fifa'nın yeni sezon Samsunspor'un 3 puanını sileceğini belirterek,"2011-2012 sezonundan kalan özelliklede yabancı oyuncuların alacaklarıyla boğuşuyoruz. Kelhar'ın geriye dönük olan 110 bin avroluk, 295 bin avro'da Gekas'ın ödemesi var. Biz bu ödemeleri yapmadığımız taktir'de Fifa takımımızın 3 puanını silecek" dedi.


KİMSEYLE TARTIŞMAYA GİRMEK İSTEMİYORUM
Kimseyle her hangi bir tartışmaya girmek istemediğini belirten Kırmızı beyazlıların Başkanı Emin Kar,"Göreve geldiğimiz günden itibaren hiç bir oyuncumuza tek kuruş borcumuz yok. Bizden sonra gelecek olan Yönetime borç bırakmamak için çalışıyoruz. Samsunspor Süper lig'deyken o dönemin Başkanı Kazım Yılmaz ve Yönetiminden bize yüklü miktar'da borç kaldı. Samsunspor'un Kazım Yılmaz'a 15 Milyon lira borcu var" diye konuştu.


KAZIM YILMAZ TEMLİKLERİNİ GERİ ÇEKSİN
Türkiye Futbol Federasyonun'dan da tek kuruş alamadıklarını dile getiren Başkan Kar,"Tff'den gelen iddaa ve yayın hakları gelirlerinden tek kuruş alamıyoruz. Buradan Kazım Yılmaz'ın bizlere yardımcı olmasını ve Samsunspor'un Sportoto Süper lige çıkana kadar temliklerini geri çekmesini istiyoruz. Aksi taktir'de Tff'nin göndereceği yayın hakları ve İddaa paralarının Kazım Yılmaz'a gitmesi halinde Gekas ve Kelhar'a ödemeyi yapamayacağız. Bu nedenle de Samsunspor'un 3 puanı silinecek" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum