YÖNETİMİDEN TOK VE TAŞÇI'YA ZİYARET

YÖNETİMİDEN TOK VE TAŞÇI'YA ZİYARET
Samsunspor Başkanı Emin Kar, başkan vekilleri Recep Hun, Mehmet Bank, Genel Sekreter Emin Bahri Uğurlu, alt yapı sorumluları Muhammet Ali Akça ve İbrahim Akdağ, İlkadım Belediye Başkanı...

Erdoğan Tok ile Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret etti.


BAŞKAN KAR TAKIMIN SON DURUMUTLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ
Kırmızı beyazlı yönetimden Belediye Başkanlarına ziyaret. Samsunspor Yönetimi İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve Atakum Belediye Başnaı İshat Taşcı'yı makamlarında ziyaret ettiler. İlk ziyaret İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a yapıldı. Daha sonra Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya gidildi. Başkan Emin Kar her iki başkanada kulübün son durumu ve futbol takımıyla ilgili bilgiler verdi.

BİRLİK VE BERABERLİKLE MUTLU SONA ULAŞACAĞIZ
Tok ve Taşçı'ya görevlerinde başarılar dileyen Samsunspor Başkanı Emin Kar,"Kulübümüzün maddi durumunu şeffaf bir şekilde herkese anlattık. Maddi sıkıntıları aşmak için çalışmalarımız sürüyor. Bunun yanı sıra iyi bir takım oluşturduk. Son yaptığımız transferlerle de daha da güçlendik. Bu sezon birlik ve beraberlik için mutlu sona ulaşacağız" dedi.

55 NUMARALI FORMALAR HEDİYE EDİLDİ
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, kentin en önemli markası Olan Samsunspor'a herkesin destek vermesini isteyerek,"Biz belediye olarak her zaman takımımızın yanındayız. Markamıza lütfen sahip çıkalım" dedi. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ise,"Samsunspor bu kentte yaşayan herkesin gurur kaynağıdır. Bulunduğu yeri hak etmiyor. Şimdi destek zamanı" diye konuştu. Başkan Emin Kar, her iki başkana üzerinde isimleri yazılı olan 55 numaralı Samsunspor forması hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.