NE İŞ YAPIYOR?

NE İŞ YAPIYOR?
Daha önce Gazi Belde Başkanlığına Aday Adayı olup seçimi kaybeden ve şuan AK Parti İl Başkan Yardımcılığı görevinde Tanıtım ve Medyadan Sorumlu olan İsmail Şen'in ne iş yaptığı merak konusu oldu.

İL YÖNETİMİNE NEDEN GİRDİ?
Gazi Beldesine Aday Adayı olduğu dönemde, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ile karşı karşıya gelen İsmail Şen, geçici işçi olarak çalışmaya başlarken, daha sonrasında ise işsiz kaldı. Ekonomik açıdan da işleri bozulan İsmail Şen'in daha sonradan AK Parti İl Yönetimine neden girdiği ise bilinmiyor.

BAŞKANLIKTA NE İŞ YAPIYOR?
Kendi Partisinin Milletvekili olan Cemal Yılmaz Demir'i, Paralel yapı hakkında açıklaması olmayışından dolayı haberleştiren Samsunahaber isimli internet sitesinin de Genel Yayın Yönetmeni olan İsmail Şen'in, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu olarak çalıştığı AK Parti İl Başkanlığında ne iş yaptığı merak ediliyor.

İL YÖNETİMİ NEDEN SORGULANMIYOR?
Vekil Demir'i elinde somut belge olmadan Paralel Yapıyı eleştirmemekle suçlayan internet sitesinin sahibi İsmail Şen'in, Paralel yapının hukuk bürolarıyla iş yapan, İl Yönetiminde Paralel yapıya karşı somut bir atak göstermeyenleri, haber sitesinde neden sorgulamadığı DENGE Gazetesi olarak sormuştuk. Adem Çiçek


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum