Müdür hakkında suç duyurusu

Müdür hakkında suç duyurusu
Türk Eğitim-Sen Bafra Temsilcisi İbrahim Akekmekçi ve okul müdürleri; Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ve Şube Müdürü Ali Gül hakkında görevi kötü kullanmaktan Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Akekmekçi Bafra Adalet Sarayı önünde yaptığı açıklamada, "Bugün daha öncede belirttiğimiz üzere eylemlerimiz ve yasal süreci takibatımız devam etmektedir. Bu itibarla, bu değerlendirmede haksız, yanlı, nesnel olmayan ve subjektif davrandıkları kanaati sübut bulduğu için Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ve Şube Müdürü Ali Gül hakkında görevi kötüye kullanmaktan, irtikap suçundan suç duyurusunda bulunacağım. Buradaki birçok üyemiz, aynı zamanda okul müdürlerinin de buna silsile yoluyla devam edeceği kanaatindeyim. Çünkü şuana kadar özellikle şube müdürü atamalarında yakın zamandaki birçok atamada, Danıştay'ın, üst kurul mahkemelerin verdiği kararlar olmasına rağmen Milli Eğitim, şube müdürleri atamasındaki usulsüzlüğünü devam ettirmiş." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü ve şube müdürü tarafından yapılan puanlama ile okul müdürlerinin görevden alındığını iddia eden Akekmekçi, "Birçok okul müdürü okul aile birliği, öğretmen ve öğrencilerden tam puan almasına rağmen 75 puanın altında bırakılarak görevlerinden el çektirilmeye çalışılmaktadır. Bu anlamda bu yanlı değerlendirmeyi kabul etmiyoruz. Eylemlerimizi gerek yasal zeminde gerek diğer platformlarda devam ettireceğimizi beyan ediyoruz. Bu günde okul müdürlerimizin bir kısmıyla suç duyurunda bulunacağız. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ve Şube Müdürü Ali Gül hakkında görevi kötüye kullanmaktan suç duyurunda bulunacağız.'' diye konuştu.
Konuşmadan sonra Akekmekçi ve okul müdürleri, ellerinde suç duyurusu dilekçeleri ile savcılığa çıktı. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.