Boydak: Hedefimiz ilk 3'e girmek

Boydak: Hedefimiz ilk 3'e girmek
Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak, "En büyük hedefimiz 2023 yılında dünyanın ilk 3 mobilya üreticisi arasında yerimizi almak. Bu büyük hedef doğrultusunda ilerlemeye devam ediyoruz." dedi.

İstikbal, Samsun'daki 10'uncu mağazasını Bafra'da açtı. Toplam 5 bin 700 metrekare mağaza alanıyla hizmet verecek olan mağazanın açılışına katılan Boydak, burada yaptığı konuşmada, "İstikbal markamızla bugün Türkiye'de 850 mağazayla hizmet veriyoruz. Bu yıl 30 mağaza açma hedefiyle yola çıktık ve bu yolu yarıladık. En büyük hedefimiz ise 2023 yılında dünyanın ilk 3 mobilya üreticisi arasında yerimizi almak. Bu büyük hedef doğrultusunda ilerlemeye devam ediyoruz." dedi.

Açılışını gerçekleştirdikleri Bafra mağazasınin Samsun ve ilçelerindeki 10'uncu mağaza olduğunu aktaran Boydak, şöyle devam etti: "7 milyon TL yatırım ile kurulan İstikbal mağazamızda herkesin keyifli bir şekilde alışveriş yapmasını ve ev konforunu alışveriş esnasında da yaşamasını amaç edindik. İstikbal kalitesini bilen ve seven Samsun halkına bundan sonra Bafra'dan da hizmet vereceğiz. Hayırlı olsun."

Mustafa Boydak ayrıca bu yılsonuna kadar İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Uşak, Manisa, Kahramanmaraş, Ağrı başta olmak üzere birçok il merkezinde ve ilçelerde yeni mağazalar açacaklarının altını çizdi. İstikbal markasıyla her zaman lider ve moda da öncü olduklarını, mobilya sektörüne yön verdiklerini de vurgulayan Boydak, ürün yelpazesini her yıl yenilemenin yanında geçen yıl İstikbal'in yüzünü de yenilediklerini belirterek, "Geçen yıl hayata geçirdiğimiz revizyonla İstikbal'in estetik, ergonomi ve erişilebilirlik özelliklerini logomuza taşıdık. Değişimle birlikte tüm dünyada yenilemelerimiz devam ediyor." diye konuştu.

Açılış törenine, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin de katıldı. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.