CEVAP VERECEK Mİ?

CEVAP VERECEK Mİ?
Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Tarihi Kentler Birliği (TKB) Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,

TKB encümen toplantısı için Samsun'a gelen birlik üyelerine şehri gezdirirken, yanlarında bulunan Av. Necat Yılmaz'ın hangi sıfatla orada olduğunu DENGE Gazetesi olarak sormuştuk. İnternet sitemizdeki bu haberlere yorum yağarken, okuyucular şok bir iddia ortaya attılar.

SİT ALANINA KONUT
DENGE Gazetesinin internet sitesindeki bu habere gelen yorumlarda ortaya atılan iddialar ise okuyucularda şok etkisi yaratıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a yakınlığı ile bilinen Av. Necat Yılmaz'ın sit alanına yaptığı konutlarda mağaraların çıktığını belirten yorumcular Samsun'un bir köyünde yer alan kral mezarlarını da SİT alanından çıkartarak kendi ailesine kabristan yaptırmak hedefinde olduğunu yazdılar.

'AİLESİNE KABRİSTAN'
Reis isimli okuyucu yaptığı yorumda 'Avukat Necat, baruthanede başladığı kendine ait inşaatın temel kazısı sırasında çıkan tarihi Mağaraların köstebek yuvası olduğunu, hiçbir tarihi değeri olmadığını izah etmek için gelmiştir. Ayrıca sarıisik köyündeki kral mezarlarını sit alanından çıkartıp kendine aile kabristan yaptıracak da ondan ordadır" diye yazarken, Yılmaz'ın bu iddialar karşısında ne cevap vereceği kamuoyu tarafından merak ediliyor. Adem Çiçek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.