Bugünlerin temeli 30 Ağustos'ta atıldı

Bugünlerin temeli 30 Ağustos'ta atıldı
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Demir "Büyük Osmanlı coğrafyasındaki Anadolu topraklarındaki düşman işgalinin sona erdirilmesi ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulması yolunda çok önemli milli bir gün olan, aziz milletimizin yeniden doğuşunu müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi'nin 92. yıl dönümünü kutlamanın heyecanı ve sevincini yaşıyoruz.

Bu eşsiz zaferin tek kaynağı, birbirine kenetlenmiş bir milletin vatanına, özgürlüğüne ve değerlerine olan aşkı ve inancıdır. 26 Ağustos 1922'deki Büyük Taarruz ve Başkomutan Meydan Savaşı sonucunda ulaşılan 30 Ağustos Zaferi, halkımızın el ele verince neler yapılabileceğini tüm dünyaya göstermiş olup, belleğimizden de asla silinmeyecek bir zaferi tarihimize yazmış bulunmaktayız.

Bugün ise temelleri 92 yıl önce atılan o şanlı zaferin eserlerini görmeye devam etmekteyiz. Ülkemiz her alanda hızla ilerlemekte ve muasır medeniyetlerin üzerine çıkma hedefine her geçen gün daha da yaklaşmaktadır. Bugünkü Cumhuriyetimizin temelleri bu büyük zaferle atılmış olup, 2023 ve 2071 hedefleriyle, hızla devam etmektedir. Bugün bizlere düşen görev, Cumhuriyetimize ve kazanımlarına hassasiyetle sahip çıkmak, ülkemizi uygarlık yarışında en üst sıralara taşımaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını en kalbi duygularla tebrik ederken, bu büyük zaferin gururunu bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Savaşımızın isimsiz kahramanları olmak üzere geçmişten günümüze tüm gazi ve şehitlerimizi minnet, rahmet ve şükranla anıyorum.” Hacer Kaya



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.