BU MU SAHİP ÇIKMAK?

BU MU SAHİP ÇIKMAK?
Akasyam.com İnternet Sitesi Sahibi Recep Yazgan yaptığı bir haber ile yine şaşkınlık yarattı.

Yazgan, DENGE Gazetesi olarak dün sürmanşetten verdiğimiz haberi eleştirirken "Samsun'da gazetecilik yapan bir meslektaşımıza yönelik, savcılığa yansımış tehdit olayını, sadece meslektaşımıza destek olmak için haberleştirdik" ifadeleriyle adeta baltayı taşa vurdu.

ÖZTÜRK'E NEDEN SAHİP ÇIKILMADI?

Meslektaşına sahip çıkmak için haberi yaptığını belirten Recep Yazgan, bundan bir kaç ay önce Samsun'da yerel bir gazetenin Yazı İşleri Müdürü olan Miraç Öztürk ile mahkemelik olmuştu. Miraç Öztürk'ün yaptığı bir haberi Akit Gazetesi Sayfalarına taşımış ve Samsunda Gazetecilik yapan Recep Yazgan'da meslekdaşına sahip çıkması gereken bu durumu haberleştirmişti. Amacının meslekdaşlarına sahip çıkmak olduğunu belirten Yazgan'ın zamanında bu şekilde tavır alması 'şecaat arz ederken merd-i kıpti sirkatin söylermiş(Büyüklük gösterirken yaptığı hırsızlığı anlatmak)' dedirtiyor.

MÜDÜR OLALI YÜRÜYÜŞÜ DEĞİŞENLER...

Gazi Belediyesinde Süleyman Kaldırım döneminde belediye de çalışan Adnan Arslan, sahibinin AK Parti İl yönetiminde bulunduğu internet gazetesiyle basın sektörüne adeta tepeden indi. Dün yaptığımız haberi Yayın Yönetmeni olduğu internet sitesine taşıyarak eleştirilerde bulunan Samsunahaber isimli internet sitesinin Yayın Koordinatörü Adnan Arslan yaptığımız haberi saldırı olarak benimsemiş ve 'Denge Gazetesi'nin provakatif saldırıları üzerine' başlıklı haberi ile durumu haberleştirmesi akıllara 'müdür olalı yürüyüşü değişti' fıkrasını getirdi. Adem Çiçek







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.