30 AĞUSTOS COŞKUSU BULVAR AVM’DE 7’DEN 70’E HERKESE

30 AĞUSTOS COŞKUSU BULVAR AVM’DE 7’DEN 70’E HERKESE
Bulvar AVM, 30 Ağustos Zafer Bayramını bünyesinde bulunan Pera Sanat Akademisi ile birlikte hazırladığı birbirinden keyifli etkinlikler ziyaretçilerini ağırlamak için bekliyor.

Her özel günde olduğu gibi Zafer Bayramı'nın 92. yıldönümü için de bir dizi etkinlik hazırlayan Bulvar Samsun AVM, Samsun'da büyük zaferin coşkusunu Samsunlulara tüm gün doya doya yaşatacak.

Çocuklarla başlayacak olan kutlamaların birinci sırasında “Haydi Çocuklar Meydana” diyen Bulvar AVM ve Pera Sanat Akademisi çocuklarla birlikte meydanda mozaikten dev bir Türk Bayrağı yapacaklar. Çeşitli atölyeler ve eski sokak oyunları ile devam eden çocuk etkinlikleri sonrasında akşam 18.00'de Pera Sanat Akademisi Dansçılarının Cumhuriyet valsi ve muhteşem dans gösterilerinin arkasından aralarında Atatürk'ün sevdiği şarkılardan oluşan repertuarlarıyla büyük orkestramız ziyaretçilere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatacaklar.

Tüm gün coşku ile kutlanacak 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için 7'den 70'e herkes Bulvar AVM Meydanına…

PERA SANAT AKADEMİSİ

'Samsun'dan güzel bir bakış renk ve ses olsun dedik Pera Sanat Akademi'yi kurduk. 4 yaştan başladık sınır tanımadık. Herkesin bir rengi sesi olsun istedik.'' Bulvar AVM 2. katında faaliyet gösteren'' Pera Sanat Akademisi''nde herkesi sanatla buluşmaya bekliyoruz. İlknur Aslandağ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.