BAŞKANLARIN SAVAŞI

BAŞKANLARIN SAVAŞI
Yerel seçimde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın karşısına rakip aday adayı olarak çıkan Canik Belediye Başkanı Osman Genç'le Başkan Yılmaz arasındaki kavga gazete manşetleri üzerinden devam ediyor.

SAVAŞIN YAYIN ORGANLARI
Samsun Özel Haber isimli haber sitesinin gündeme taşıdığı iddia Samsun'da tarafsız ve objektif yayın yapması gereken yerel basının geldiği noktayı da gözler önüne seriyor. Büyükşehir Belediyesinin desteklediği Gerçek Gazetesi Canik Belediye Başkanı Osman Genç aleyhinde yayın politikasını sürdürürken, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in satın aldığı iddia edilen Hedef Halk gazetesinde yayınlanan haberlerin hedefinde ise Samsun Büyükşehir Belediyesi yer alıyor.

OKUYUCULAR TEPKİLİ
Son olarak Hedef Halk Gazetesi manşetten verdiği 'İhmalin böylesi pes dedirtti' başlıklı haber de Samsun Büyükşehir Belediyesi Terfi Merkezinde oluşan arıza nedeniyle pis suyun denize verilmesinin vatandaşların tepkisine yol açtığı dile getirildi. Samsun'da Belediye Başkanlarının adeta kalemşörlüğünü yapan bu iki yerel gazetenin Başkanların arasındaki husumeti yayın politikalarında belirleyici faktör olarak gözetmeleri okuyucuların tepkisini çekiyor. Adem Çiçek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum