Köktaş: Tarihi bir güne daha tanıklık ettik

Köktaş: Tarihi bir güne daha tanıklık ettik
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Ankara'da yapılan 1. Olağanüstü Kongrede AK Parti Genel Başkanı seçilen Ahmet Davutoğlu'nun teşkilatlar olarak her zaman yanında ve destekçisi olduğumuzu belirtirken

Sürecin ülkemize, milletimize, demokrasimize ve tüm dünya insanlarına hayırlı olmasını temenni ettiğini söyledi.

Gerçekleşen kongreyle ilgili olarak açıklama yapan Başkan Köktaş, "Bugün Ülkemiz, milletimiz ve tüm dünya yine tarihi bir olaya daha tanık etti.

Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda, muhteşem bir organizasyon ile düzenlenen "Hep Birlikte, Yeni Türkiye" adlı 1. Olağanüstü Kongremizin sonuçları itibariyle, ülkemize, milletimize ve tüm dünya insanlığına hayırlara vesile olmasını Rabbim'den niyaz ediyorum.

Kurulduğu günden itibaren AK Parti'nin istişareyle, ortak akılla karar alan bir parti olduğunu ifade etmiştik. Asıl önemli olanın en tepede kimin olduğundan ziyade birlikte yol yürünen arkadaşların ve teşkilatın olduğuydu.

Bugün Kurucu Genel Başkanımız, Başbakanımız, 12. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, kongrede son konuşmasını yaparak hem genel başkanlığa, hem de başbakanlığa veda etti.
Bugün yaşananlar bir misyon değişikliği değildir, sadece bir isim değişikliğidir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi bu asla bir veda değildir, bu da bir Fatiha'dır, bir başlangıçtır, yeni bir açılıştır, yeni bir milattır.
Türkiye, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsında ve liderliğinde yeniden büyük devlet oldu. Mazlumların hamisi, zalimlerin korkulu rüyası oldu. Türkiye özgüven kazandı, özgüvenini artırdı.

Genel Başkanımız olarak seçilen Ahmet Davutoğlu da, partimizin kuruluşundan itibaren gerek kabine içinde gerek kabine dışında aktif bir görev üstlenerek ülkemizin nereden nereye geldiğini, hangi aşamalardan geçtiğini, hangi zorlukların aşıldığını çok iyi bilen, bunları birebir yaşayan biri olarak, partimizin ülkemize bugüne kadar kazandırdıklarını, azimli ve kararlı çalışarak, milletimizin desteği ile daha yukarıya taşıyacağına, belirlenen hedeflere ulaştıracağına eminiz.

İnanıyoruz ki; Siyaseti bilen, ülkemizi 12 yılda bataklıktan kurtarıp, hayal denilenleri gerçekleştirip, düzlüğe çıkartan tecrübeli bir Cumhurbaşkanı ile bu deneyime sahip bir başbakanın oluşturacağı bakanlar kuruluyla birlikte teşkilatlarımızın da destekleriyle çok daha iyi hizmetleri, çok daha kısa zamanda hayata geçirerek, ülkemize hizmet yoluna devam edecektir.

Kongrede gördüğümüz, aldığımız izlenimde AK Parti de küskünlük, bölünmeler bekleyenler hiç heveslenmesinler. AK Parti'den hiç kimse bir çivi dahi çekemeyecek. Çünkü bizler koltuk ve makam peşinde olan bir partinin mensupları değiliz, millete hizmetkarlık eden bir partinin mensuplarıyız.

Partimizde sadece ve sadece Genel Başkanın ismi değişti. Bundan sonra daha farklı bir heyecanla yolumuza devam edeceğiz. Birliğimiz, kardeşliğimiz, yol arkadaşlığımız aynı. Birlikte nasıl bugünlere gelindiyse, hiç sarsılmadan, hiç ivme kaybetmeden, geleceğe de aynı şekilde yürümeye hep birlikte devam edeceğiz.

Bu anlamda tekrardan 1. Olağanüstü Kongremizde AK Parti Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı seçilen Ahmet Davutoğlu'nun teşkilatlar olarak her zaman yanında ve destekçisi olduğumuzu belirtirken, sürecin ülkemize, milletimize, demokrasimize ve tüm dünya insanlarına hayırlı olmasını temenni ediyorum." İlknur Aslandağ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum