SOMA ŞİİR ANTOLOJİSİ'NDE 161 ŞAİR

SOMA ŞİİR ANTOLOJİSİ'NDE 161 ŞAİR
Soma Maden Ocağı'nda hayatını kaybeden madencilerin Soma Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nda okuyan 22 öğrenciye maddi ve manevi destek amacıyla düzenlenen"Soma Şiir Antolojisi"ne 161 şair katıldı.

Bu şairler arasında Bafra'dan Oktay Zerrin de yer aldı. Antolojiyle ilgili olarak Antoloji Yayın Kurulu'nun açıklaması ise şöyle:
"Şiir yüreklere katılımları için teşekkürler. Antolojimize 161 şair katılmış olup bu projede bizlere manevi desteklerini esirgemeyen Soma Kaymakamı sn. Mehmet Bahattin Atçı'ya, Soma İlçe Milli Eğitim Müdürü sn. Mustafa Dikici'ye teşekkür ederiz.
Soma Etkinliği'mizde bizlere her türlü maddi, manevidestekveren SEAS Genek Müdürü sn. Nuri Şerifoğlu ve Eğitim Okulu Müdürü sn. Hayrullah Saraç'a teşekkür ederiz.
Böyle birçalışma içine girmemize destek olan Soma Mehmet Akif Ersoy İlkokuluu Müdürü sn. Ahmet Ormancı'ya çok teşekkür ederiz. Ayrıca projemize en baştan bu yana büyük emekler veren ve Soma Etkinliği'mizin planlamasını tek başına yapan değerli şair dostumuz ve Proje Koordinatörü'müzsn. Mehmet Metin Baş'a çok teşekkür ederiz.
Projenin ikinci aşaması olan etkinlik ise 20-21 Eylül tarihlerinde Soma'da yapılacaktır. Buradaki törende şairlerimiz antolojiye katıldıkları şiirlerini okuyacak ve ardından belge ve plaket töreni düzenlenecektir.
Şairler antoloji için şiir başına 20 TLve Soma'da 3 öğün yemek ve konaklama dahil kişi başına 50 TL maddi destekte bulunacaklar.
161 duyarlı şairimiz bu şiir antolojisine katılarak bizleri onurlandırmışlardır.Teşekkür eder, hayırlı olmasını dileriz. Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.